Valborg

Den här veckan måste jag göra bra ifrån mig. Måste bli smal. Men idag blir det väl inte så lite mat, jag måste både äta lunch och middag med mina kompisar. Får försöka hålla kalorierna nere. Hinner inte heller träna idag:/ Men imorgon ska jag träna mycket, blir nog en extra runda eller så.
Det är ju valborg idag, jag ska fira med fyra av mina härliga tjejkompisar, vi ska först gå på någon brasa och sedan fortsätta "firandet" hemma hos någon, blir väl lite film och sånt. Ska bli roligt, men jag oroar mig som sagt över maten..hoppas de inte vill käka godis och sånt till filmen bara!

Typ hej, fuck life

Hejsan, som ni ser på min rubrik hatar jag livet. Nej, jag gillar nog livet ganska mycket, men jag har hetsat hela helgen. Gått upp massor. Ätit för massor idag. Imorgon blir det lugnare, inte fasta eller något, jag inser att jag inte klarar av det nu. ska försöka äta mer balanserat. Imorgon börjar jag med någon form av ketodiet. Blir ganska hårt nästa vecka eftersom jag måste gå ner allt jag gått upp. Men det kommer gå bra, måste ändå vara balanserad. Det är då det blir bäst. Vi hörs imorgon, skäms för mycket för att skriva mer idag. Ville bara uppdatera lite kort.

Fun light orange

Soda stream + fun light = kärlek
Jag gjorde nyss en liter och halva är nästan borta redan. Sjukt gott.

Hets

Jag hetsade igår. Efter jag ätit min middag(soppa) var jag lugn och mest äcklad av vad jag proppat i mig under lunchen. Fick mer och mer panik och det brast. Gick upp massa idag såklart. Men jag ska kämpa mig ner, den här helgen ska bli sjukt hardcore, jag måste nå en viss vikt till på måndag. Det måste jag bara.
Alltså, fasta idag, plus träning såklart.

Suck

Alltså åhh, nu blev jag lite besviken. Vägde mig nyss och jag har bara gått ner 0.1kg sedan igår! Är inte det lite väl lite när jag hamnade på minus och allt? Jag tror inte det kan vara vattenvikt heller eftersom jag drack 1L igår. Jag ska försöka att inte deppa ihop över det här nu och bara fortsätta köra på, men det är svårt..

Minus

Har bäddat ner mig i soffan med täcke och en kopp ängamatssoppa. Ska se på matmissbrukarna nu, hehe.
Träningen är klar för idag och jag är ganska nöjd med dagen. Ligger på minus, det är faktiskt bra jobbat! :D

Dagens matintag:
frukost: -
lunch: -
middag: 1 port. ängamatssoppa -110kcal
in: +110kcal ut: -370kcal


Thinspooo


Godmorgon

Godmorgon!
Mycket bra viktnedgång sedan igår och jag är pepp på att fortsätta i samma spår. Vet inte vad jag ska äta idag, om jag äter något alls. Antingen fastar jag idag igen, eller så äter jag en portion soppa. Den här dagen ska bli minst lika bra som igår, jag har en kort dag i skolan, så jag ska pw:a hem och sticka direkt till elljusspåret och ta mig en runda så fort vi slutat. Gör detta till en bra dag! ♥

Styrka: check

Ååh himlarns vad jobbig styrkan är! Jag är ju praktiskt otränad så det tar verkligen, nu är jag klar med den iallafall och det känns skönt. Älskar känslan när benen är darriga och så, antar att jag är extra darrig idag eftersom jag inte käkat något. Känns helt amazing, om bara alla dagar vore som denna!
Här är mitt dagliga styrke-schema:
100 jumping jacks
100 situps
50 rygglyft
40 kissande hunden
60 benböj
20 armhävningar
8 minute buns(länk -->http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM)


No jogging for me today

Hade tänkt ta en joggingtur runt elljusspåret nu, halv sex, men jag insåg nyss att jag fått fetaste blåsan på foten(tån egentligen, usch hatar det ordet har fotfobi!) som gör skitont när jag går. Har satt på plåster, men det gör fortfarande jätteont. Åhåhåhhh, blir alltså ingen jogging.
MEN jag ska ändå göra dubbel styrka idag! Dessutom fastar jag idag, så ganska duktig är jag nog ändå. Jag fastar för att det gick så dåligt igår, mamma kom hem med både bullar och bröd som mormor bakat och då var det inget snack om att inte smaka inte:/

PW

Sitter hemma och ser på tv, har nyss gjort ett litet kort till min lillebror för att han är bäst. Han kommer bli så glad(han är 9år btw), jag har även köpt en liten kinder maxi-chokladbit och limmat fast på baksidan av kortet, hihi^^
Jag powerwalkade hem från skolan, förbrände 280kcal. Skööönt. Det blir även styrka ikväll med extra fokus på rumpan, bikiniväder snart ju! :D

Vattenvikt

Den här bilden berättar om vattenvikt, jag hatar vattenvikt usch. Man blir så ledsen när man ätit perfekt en dag och sedan visar vågen upp! Därför ser jag alltid till att dricka minst en liter varje dag;)

Glasögon

Första dagen på abc idag då, spännande. Går bra, äter ängamatssoppa nu(110kcal/port) och har ätit lite tofugryta i skolan. Blir nog lite hallon och yoghurt ikväll för de sista kalorierna. Jag borde ge mig ut på en joggingtur runt elljusspåret idag också, men vädret är så fult. Det bara regnar och är grått och då tryter motivationen! :( Ska iallafall köra lite styrka inne i värmen senare;)
Btw, jag har fått glasögon! Sjukt skumt känns det, kan jag lova. Vi beställde dem idag och så kommer de om en vecka. Jag har alltid trott att jag har jättebra syn? Men jag har huvudvärk varje dag ju, så vi tänkte ge det en chans till. Även fast vi redan kollat mina ögon tidigare. Tur var väl det! Nu kanske den förbannade huvudvärken äntligen försvinner(om jag har tur).

7 veckor

Helgen har verkligen inte gått bra för mig. Men nu är det ca sju veckor kvar till sommaren och jag tänker då inte vara en fet val på stranden! Så jag har kommit på en master-plan, hihi^^ Idag börjar jag även på abc(igen haha), fast i stället för 500kcal de första två dagarna blir det 300kcal;)

Ny dag

Jag hetsade igår, verkligen dåligt gjort av mig! Men jag tar nya tag idag och börjar from idag(till obestämd tid, inte mer än en vecka iaf) att "mjukfasta" eller vad man ska kalla det. Tillåtet är: yoggi mini, soppa, frukt, bär och gröt. Runt 300kcal per dag.
Ikväll ska jag och 3 vänner ha film/spel-kväll! Jätteroligt, vi ska äta middag också(jag får wok:D) och kanske blir det godis eller något, men jag ska köpa läkerol och äta det istället för feta chips eller kcalfyllda godisar.

Bolognese

Min lunch idag blev riktig god, så jag ska dela med mig till er. Bolognese med vitkål. Innehåller endast 150kcal per portion. Och jag blev sjukt mätt dessutom:D
Du behöver: Blå bands bolognese vegetarian
Vitkål
Strimla vitkålen och stek den tills den blir mjuk och får lite färg. Koka samtidigt upp bolognesen(det står hur på paketet). Servera och njut!

Tips#4

Idag efter skolan åkte jag och handlade med mamma och massor av goda saker fick följa med hem. T. ex Oatlys drycker. Jag köpte chokladdrycken och chaidrycken, men smakade ävenn apelsin/mango och alla var helt supergoda! Köpte även den "vanliga" för att ha i min gröt. Alltså åk och köp! Man kan göra mycket gott<3 Dessutom nyttigt!
-Vanliga havredrycken -35kcal/dl
-Chokladdrycken -55kcal/dl
-Chaidrycken -40kcal/dl
-Apelsin/mango -55kcal/dl

Vikt/mått

En sak som jag inte alls förstår...jag har gått upp 2hg från igår. Jag skötte mig bra, tom lite motion(1h promenad) och ändå gick jag upp! Det känns jättejobbigt, men det kanske är vattenvikt? Drack bara ett glas vatten igår på hela dagen. Jag får hoppas på det och bara köra vidare engligt planerna. Man får inte deppa ihop när det kommer ett hinder, bara att köra på! Dags för vikt och mått nu iallafall!
Vikt: 61.3kg
Mått:
Arm(gäddhäng, haha): 28cm
Midja: 72cm
Höft/mage(lite nedanför naveln): 91
Rumpa: 98cm
Lår(tjockaste): 60cm
Lår(smalaste): 49cm
Vad: 32cm
Handled: 15cm

OK

Första dagen i abc är avklarad, känns bra. Tog även en timmes promenad på på lunchen idag, bra bra. Dock gick jag ju över med 35 kcal, men eftersom jag tog promenaden är det okej. Åt tom lite kladdkaka i skolan(vi har fika-torsdag). Så jag är nöjd med dagen! Imorgon kommer vikt och mått förresten..läskigt :S
Dagens matintag:
frukost: 1/2 port. gröt m 1/2dl mjölk, 20g sylt -110kcal
lunch: grönsaksgratäng -100kcal
middag: wok och 1 quornfile -90kcal
övrigt: 1 lite bit kladdkaka -150kcal
hallon m 1dl yoggi mini -85kcal
in: 535 ut: 260kcal

Vikt

Vägde 61.1kg imorse. Det är vägning tisdagar och fredagar fr.o.m nu och jag tar mina mått en gång i månaden eller varannan vecka om jag orkar, hihi:)

Upp

Upp sedan igår, blöö. Som jag förväntat visserligen, men ändå inte roligt. Jag har nog haft lite för stressigt med viktnedgången, hade tänkt gå ner 6kg på 2 veckor och visst, det går ju. Men det är svårt och risken för hets ökar. Så jag ska ta det lite lugnare och köra på ABC fr.o.m idag! :) Har försökt mig på abc tidigare, men det har alltid varit något som kommit ivägen, så nu är jag riktigt peppad;)

Dålig dag

Den här dagen har inte gått speciellt bra alls. Jag pluggade med mina vänner hemma hos mig och vi skulle även äta middag. Jag tog fylld paprika och så långt, bra. Men vi satt vid bordet och pratade i typ en timma och mina vänner smååt mackor och då började jag också göra det:( Åt mackor för skitmycket kcal. Typ 400kcal eller nåt. Förväntar mig en viktuppgång tills imorgon, usch.

Morgon-thinspo


Neråt

Yey, jag gick inte upp! Faktiskt så gick jag ner 0.3kg, hihi^^ Om ett halvt kilo har jag kommit till en av mina delmål och då får jag köpa en hudvårdsserie. Det är viktigt att belöna sig tycker jag:)

Fastan avslutad

Har ganska nyligen avslutat fastan med en halv portion gröt och ett flatbröd med lite smör. Gott gott, var sugen så det satt fint!
Dock så ska jag försöka att inte äta mer idag, jag är så oerhört rädd att vågen ska visa upp imorgon då. Kommer den nog göra, jag åt för mycket. Dumma mackor, dumma mig. Jag suger åsnaaa. FML.
Dagens matintag:
Frukost: -
Lunch: -
Middag: 1/2 port. rågflingegröt m 50g hallon och 30g lågkcal sylt -120kcal
Övrigt: 100g hallon, 3 flatbröd med lite smör + 1/2 macka -200kcal
Totalt: 320kcal
Lägger nog upp något mer sedan, antingen ett tips eller lite thinspo:) Ha det fint resten av dagen, kramar till er!

Vitkålsrulle

Här kommer ett jättegott och såklart kcalsnålt recept. Hela receptet blir ca 100kcal. Detta blir ca 2 portioner, beroende på hur många rullar det krävs för att mätta dvs;) Jag blev iallafall mätt på två.
50g quornfärs -50kcal
6 vitkålsblad -20kcal
1 morot -30kcal
Kryddor
Stek vitkålsbladen försiktigt tills de får lite färg.
Stek quornfärsen.
Riv moroten och stek med färsen.
Krydda.
Lägg i färsblandningen i vitkålsbladen(ta 2-3 blad till en rulle) och rulla ihop. Avnjut!

Fasta dag 2

Har nyss kommit hem efter att jag och en vän gått hem från skolan, ca 6km. Känns riktigt bra och fastan har gått bra den med. Dricker just nu cola zero och ska köra styrka om en stund. Har inte mycket att skriva, ha en fin kväll allihop och stå emot suget, kram

Yey

Minus 0.9kg sedan igår, känns super. Även fast det är vätska och skit. Vem bryr sig, det är neråt:) Idag blir det fasta igen

Thinspiration


Tips#3

Blev ingen promenad, skäms på mig. Men fastan har gått bra iallafall och nu ska jag snart gå och duscha och sedan se på How I Met Your Mother, efter det blir det att lägga mig tidigt. Det är skönt med mycket sömn, och bra såklart.
Ett litet tips:
Ta hand om er girls, ta hand om er hud. Med det menar jag ansiktsmasker, smörja in, hårinpackning osv. Man ser lätt glåmig och trött ut när man äter för lite och då ser folk i ens närhet att man kanske inte "mår så bra". Men ser man till att se fräsch ut kanske inte dessa misstankar kommer lika lätt. Plus att man blir ju så snygg och fräsch efter en skön hemmaspa-dag;) Ät era vitaminer också! Superviktigt. Kram på er
Den här hemsidan ger bra tips på ansiktsmasker för just din hudtyp och finns massor av bra information där. http://www.nyfikenvital.org/?q=node/1484

Fasta

Just nu: Fasta, cola zero och Jersey shore;)
Senare: en till promenad på 3km

Jag förstår inte

Vägde mig imorse, vågen visade +0.7hg sedan igår. Lite väl mycket, så mycket åt jag ändå inte. Plus hade jag väl väntat mig, men det måste ju vara väska eller något också? Förutom igår(och lite i förrgår) har jag ätit bra hela veckan. Runt 5-600kcal och tränat varannan dag. Mycket bättre än jag brukar. Och ändå har jag inte gått ner någonting alls. Hur är det möjligt? Jag blir så ledsen.

Onyttigt

Usch, idag har jag bara ätit onyttigt! Verkligen inte bra. Har ätit chips, grädde, våffla, glass, strips och morotskaka. Landar nog på runt 1200kcal. Absurt. Jag som varit så duktig hela veckan:( Gissar på att gårdagen, fylld med kolhydrater på kvällen, triggade mitt sötsug. Annars har jag ju hållt mig under 50grkolh/dag. Jaja, en ny dag imorgon. Har iallafall cyklat bort 230kcal idag, bättre än inget.
På måndag ska jag även börja på 10 day challenge med en vän! Riktigt spännande och jag satsar på att tappa 3kg, låter kanske mycket men jag vet att jag kan klara det. Vi har ändrat lite regler så det passar oss bättre och jag är riktigt pepp inför att börja;)
Hoppas ni andra har haft en bättre dag än jag idag, puss♥

Hjälp!

Åh nej, jag ska vara med min vän I idag och hon smsade nyss och sa att hon har köpt chips och dipp till ikväll! Aaaah! Jag vill inte äta äckliga chips:/ Dipp är ändå okej, men CHIPS??!! Jag kan inte säga nej heller! Jag döööör. Den här veckan har ju gått så bra, vill inte förstöra allt och gå upp massa:( Vi kanske kan gå en promenad till affären och köpa cola zero, då förbränner man kcal plus att jag kan dricka mycket cola och undvika chipsen så mycket som möjligt..Hade inte förväntat mig detta alls! Jag som börjat på abc idag! >:(

Aktiv

Idag har jag varit duktig, blev tre "motionsrundor", först jobbet imorse, sedan ett friskis och svettis-pass och sedan en promenad. Känns riktigt bra, dessutom har jag typ bara ätit nyttigt idag. Vilket är ett av mina "mål". Dock så känns det som jag ätit alldeles för mycket och jag är inte nöjd riktigt, har lite ångest rent av. Fast inte så stark.
Dagens matintag:
Frukost: havregrynsgröt -150kcal
"Mellanmål": 1 quornfile m. 1msk creme fraiche -80kcal
Lunch: sallad -200kcal
Middag: 1 quornfile m. wok -120kcal
in: 550kcal ut: 580kcal

Livet är på topp

Just nu hurrni, nu är livet på topp! COLA ZERO

Matdagbok

Frukost: Havregrynsgröt m sylt -150kcal
Lunch: 1 quornfile m wok -110kcal
Middag: 1 quornfile m wok-110kcal
Övrigt: Småätande och brödkant -300kcal
1 cola zero
in: 670kcal ut: 250kcal jobb

Kolisar och thinspo

Det här med att dra ner på kolhydraterna var ju lite svårt alltså, när man som jag inte äter ägg och är vegetarian. Hmm...har svårt för kvarg dessutom, men det är okej iallafall. Ni får lite thinspo nu, sådant sitter  alltid fint! Förresten, är det någon som spelar draw something som vill spela med mig så heter jag ciabatta3(inte det vackraste namnet kanske, men wtf). Är väl inte bäst på att rita precis, men älskar det spelet so bring it on!

Quornfilé överallt

Jag tror det enda jag äter är quornfilé, haha! Men det är så gott och det är så lite kcal. Idag fick jag göra allt själv på jobbet så att jag ska lära mig ordentligt. Det var skitjobbigt och jag förbrände verkligen kcal, känns bra. Nu har jag som sagt ätit lunch och funderar på vad jag ska göra nu, haha. Lunchen blev 100g wok, 1 quornfilé och ca 1/2msk philadelphiaost, ca 100kcal.
I min stad tränar man för endast 10kr på friskis och svettis denna vecka, så vi ska se om jag och min fina vän F ska åka och träna nån dag, fast det lär vara smockat med folk:/ hatar det, men vill man bli smal får man faktiskt stå ut med vissa grejer;) BTW, maten är upplagd på liten tallrik som vanligt, det är ett bra tips faktiskt, det ser ut som man äter mer och så

Lunch

Haha, alltså bloggar jag för mycket eller? Blir många inlägg per dag, men jag har lov och det betyder mycket free time! Borde kanske vara social med folk, men jag är så fet. Och trött. Men det här är ingen negativ blogg, så här har ni min lunch i stället. Kalorisnål och god. 1 quornfilé, 2 cocktailtomater, 1msk keso och ca 100g spenat. 100kcal. Upplagt på liten tallrik btw,

I did it!

Jag gjorde det hurrni, jag tog mig ut! Och inte nog med det, jag sprang mer än vad jag trodde jag orkade. Jag hade ställt min ipod på 1km, låter superkort jag vet (men jag är extremt otränad och lat, så jag tar lite i taget), och jag joggade den biten dårå och sen gick jag i typ 2 minuter, sen joggade jag 1,5km till! Sen tog jag ett till varv(1varv=3km), fast då promenerade jag mest, sprang lite också faktiskt;) Lite rörigt inlägg, men jag är stolt över mig själv! Nu ska jag se till att jag får i mig vatten och sedan ska jag se på Ellen på tv som belöning.
Måste promota ipoden(ipod nano touch heter den) lite också, det finns ju som sagt en Fitness funktion som fungerar som stegräknare, den räknar även distans, kcal(man får ställa in vikt och längd), det finns "mina träningar" där man kan se hur man tränade. Man kan välja mellan löpning och gång..hmm, har jag fått med allt? Den är jättebra iallafall, och en underbar musikspelare såklart;)

Träning?

Har ätit 300kcal i choklad, buhuuu. Jag måste skärpa mig, fattar inte hur jag kan låta mig själv äta sådant äckligt slisk! Tror jag ska börja träna regelbundet, börja på abc och äta nyttigt. Som en livsstil verkligen, inte bara en vecka eller två.
Hittade en superhärlig funktion på min ipod nano touch, den heter Fitness och räknar distans, kcal och sånt. Dessutom kan man kolla sina personliga rekord på historik! Hur perfekt? Ska nog dra ut på en runda nu tror jag, och om jag klarar att dra mig ut då är jag duktig ska ni veta. Jag orkar aldrig gå ut för att motionera, jag hatar det. Eller jag hatar inte att träna, men jag klarar inte av att gå ut för att göra det. Jag är för lat eller något. Ni får bild på den där satans chokladen, men också lite fin fitspo!

Jobb

Nu är jag hemma efter jobbet, gick ganska fort idag vilket såklart är skönt. Gröt intas klockan åtta varje dag när det är jobb, inte mitt beslut precis, men det går bra ändå. Det är väl 150kcal ungefär, dock så skickade min gulliga farmor med mig en stor påse med såna där små choklad-påskägg. Hon ville väl vara snäll, men usch. Hur ska jag kunna motstå dem hela dagen?

Ten day challenge

Åh, jag vill så gärna köra en liten tävling, ten day challenge. Så jag tror jag ska köra på det, men jag vill helst inte köra själv, så är det någon mysig människa därute som vill hänga på? :) Släng iväg en kommentar! 

Middagen intagen

Har ätit middag och kikat på the walking dead med min familj, älskar den serien. Middagen blev 2 quornfileer, brukar bara äta en, men jag tog två idag. Vet inte riktigt varför, var extra hungrig? Nej, sugen? Ja, antar det. Alltså, 2 quornfileer och 1dl keso. 190kcal. Gott gott. Glömde tyvärr ta bild:/ Jag ska jobba imorgon, fy vad jobbigt det känns. Ska städa med farmor på hennes jobb så att jag kan få sommarjobb i sommar. Något positivt är att jag förbränner ganska mycket, vi städar i ca 4 timmar och en timme är runt 100kcal. Så det känns sweet iallafall:)

Tips#2

Känner du dig omotiverad inför träning och behöver peppas upp? Slå på lite peppande musik(i min lista finns b.la Ana's song av Silverchair, Skeletonsong av Kate Nash och Cars and Calories av Save the day) och checka in lite grym fitspo/thinspo på weheartit! Gör detta med träningskläderna på så du är riktigt redo, fit for fight!



Frukost/lunch

Hejsan! Här har vi min frukost/lunch, gott, hyfsat kolhydratssnål, iallafall om man jämför med tidigare;) Den består av:
♥4 cocktailtomater
♥lite sallad&gurka
♥100gr bönor
♥1dl keso
Gott och helt okej kcalmässigt, just det, en stor kopp fun light också;) Kanske inte ser så jättegott ut, haha. 

Mat affären

Jag ska inte bara vara negativ hurrni, idag åkte pappa och handlade med mig. Jag fick typ välja vad jag ville inne på mataffären och jag valde:
-Keso (glömde ta mini, HUR kunde jag glömma ta mini?!!)
-Gurka
-Tomater
-Quornfile(fick 2 paket, muuums)
-Bönor
-Spenat
Tror det var allt. Nice i vilket fall och jag ser fram emot imorgon, då jag ska börja dra ner rejält på kolhydraterna! Ska äta under 30gr/dag nästa vecka och veckan efter blir det ännu mindre;) Pepp

Påsk

Trodde påsken skulle gå bra. Men påsken går inte bra. Inte alls. Igår var det påskmiddag, jag satt där som en duktigt flicka med min quornfile, tog t.o.m en och en halv potatis, helt okej. 145kcal, som sagt helt okej. Meeen sedan kom efterrätt, rulltårta med grädde och aprikos! Inte kunde man slippa undan heller..förresten gillar jag ju mat och sånt, så det var inte 100% alla andras fel, mitt också.
Sedan igår skulle pappa och jag gå på bio, men det fanns ingen bra så vi hyrde en film och vet ni vad min pappa gör? Jo, han köper ett kilo godis. Ett kilo! Så åkte vi hem till mig och mamma och såg på film och käkade godis. Vi var fem som åt godis(mina 2 bröder, mamma, pappa och jag). Min pappa bor i Stockholm btw. Och jag kan inte motstå godis när det står en stor fet skål med riktigt gott godis framme! Åh, blir galen. Har säkert gått upp etthundra kilo. Nej, men ett halv, minst. Drack iallafall påskmust light...idag har väl inte varit bättre. Var med pappa igen och vi åt på kina:/ buhu.

Thinspo


Haha

Hahaha, fy vad jag är sämst! Mitt senaste inlägg var skrivet i onsdags och jag skrev att det var lördag i rubriken! HAHA. Förvirrad much?
Jag har ätit massor, först under torsdagen och sedan igår också. Men har "bara" gått upp 0.3kg, hade förväntat mig minst 1 kg. Så det är skönt iaf. Idag ska jag vara duktigare, har ätit rågflingegröt och en halv macka idag. Lite mycket med mackan kanske, men det går bra, det är ju trots allt påsk. På måndag ska jag se om jag börjar om på abc, här ger man inte upp i första taget;)
Även fast ni misslyckas en dag eller två, stay positive. Allt blir sämre när man är negativ, lev livet, var glad. Resan är en stor del av målet, so have fun girls!

lördaglördag

Hejsan!
Jag är glad idag, idag ska det vara tea party och bak, så spännande!
Jag upptäckte något imorse dessutom, jag har fått mens. Det förklarar varför jag gått upp utan anledning de senaste dagarna, jag gillar inte mens precis men det är skönt att veta att det inte var jag som fettade och så:)
Nu ska jag klä på mig och fixa lite i huset innan mis amigos kommer hit;) Hörs sen!

Jag kommer aldrig lyckas

Ibland känns det som att jag aldrig kommer lyckas bli smal. Som nu. Jag har ätit en halv macka och två havreflarn. 200kcal mer. Usch, jag skulle ju inte äta mer idag.
Dagens matintag:
frukost: 1 sockerkaksbit, 1 macka, 1 havreflarn -500kcal
lunch: -
middag:-
övrigt: 1 macka, 2 flarn, cola zero -200kcal
Jag måste skärpa mig ordentligt annars kommer jag vara fet förevigt.

Thinspo

Nu måste jag ju lägga ut lite thinspo också, så ni inte blir alltför sugna att springa iväg till köket och baka hela kvällen! 

Bilder

ungefär såhär ser cupcakes ut som vi ska baka, fast istället för strössel blir det smarties och riven chokladHär är tepåse kakorna, gulliga va?

Stan

Har ganska nyss kommit hem. Jag har först varit på teater med klassen och sedan gick jag och mina två kompisar J och A på stan för att handla grejer till imorgon. (berättar mer om imorgon lite längre ner!) Vi sprang runt på stan ett tag, vilket är bra, förbränner lite kcal iaf;) Det behöver jag.
Åt ingen lunch och behövde inte ens låtsas äta, vilket var jätteskönt faktiskt. Åt med min killkompis O, han bryr sig inte ifall jag inte äter, som sagt: skönt. Då slipper man dölja, det är faktiskt ganska jobbigt i längden..
Nu ska jag berätta lite om imorgon: Det är min kompis C som fyller år(egentligen fyller hon år 9:onde, men vi firar imorgon) och vi ska fira henne i form av ett english tea party! Hon älskar England, så det blir perfekt. Vi ska baka massor av godsaker, t. ex engelska scones, gurk-sandwich, tepåse-kakor, kolakakor, hallongrottor, cupcakes med creme cheese frosting och lemon curd. En hel del alltså! Dåligt pga alla kalorier, men jag älskar att baka. Jag ska bara äta en av varje(högst) och det blir typ 1000kcal, vilket är mycket. Men det får jag ta, jag får helt enkelt förbränna lite kcal innan bara. Ska nog gå bra(hoppas jag, haha). VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE: kommer lägga ut lite fina bilder på vad vi ska baka, så checka inte in dom godingarna om ni har lätt för att hetsa när ni bilder på något gotttttttt

Skäms

Jag skäms så mycket, har sådan ångest. Jag, dum som jag är, har börjat morgonen med en liten hets. Bara för att vågen visade +0.2kg. Eller det är väl inte bara och bara, men man borde ju inte äta massa då utan istället kämpa hårdare! Fucking kossa jag är. Det blev: en njalla(macka), 1 sockerkakasbit och ett havreflarn. Blir ca 500kcal, som jag inte spydde upp. Jag kan inte spy, har försökt ett antal gånger, men jag kan inte. Jag dör. Men om jag inte äter något mer idag så borde det ju gå bra ändå? Intalar mig själv det iallafall. Jag suger verkligen.

Thinspo

Kämpa för alla era mål!

Tips#1

Nu kommer ett litet tips! En jättebra tumblr som har massvis med bilder på nyttig mat, man blir riktigt inspirerad till en nyttig kost, så kika in där guys:)
http://hellogoodfood.tumblr.com/

Kortis

Blir ett kort inlägg bara. Nyss ätit middag, samma som igår dvs bulgur, wok och quornfile! Riktigt gott. Skulle ta bild, men jag glömde, ska försöka komma ihåg nästa gång:)
Nu måste jag plugga, har ett svårt prov imorgon:/ Lägger väl upp något mer sedan darlings

Abc

Testar på abc igen. Vet inte om jag kommer lyckas, troligen inte, haha. Men jag ska iaf försöka! Btw, så kör jag med regeln: om man misslyckas en dag blir det fasta dagen efter.
Den här dagen var det alltså 500kcal och det har gått bra, även fast det känns som det gått dåligt. Vet inte riktigt varför, men antagligen för att jag ätit det mesta ganska sent på dagen.
Dagens matintag:
frukost: -
lunch: -
middag: quorn, bulgur&wok -250kcal
övrigt: 2dl yoghurt+1/2 banan -185kcal
hallon -30kcal
Helt okej alltså. Riktigt god middag måste jag säga. Slänger upp en bild på middagen också. Ser inte så gott ut, haha men det var det! Lovar.

Välkommen till min nya blogg!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se