Ända från huvudstaden

Den här helgen kommer vara fylld av mat. Mycket mat, mycket kcal och mycket viktuppgång. Min pappa kommer nämligen upp hit till mig och Norrland ända från Stockholm(där han bor). Så vi ska väl spendera massa tid tillsammans och sånt där tjafs. 
 
Så det blir nog inte mycket uppdatering alls, men ni får ha det så bra, sköt om er så hörs vi på måndag! (ev. söndag kväll)

FML

INGENTING har gått som jag planerat den här dagen! Blev tvungen att äta lunch, ca 100kcal var nån gryta. 
När jag kom hem fick jag nåt ryck och åt en knäckemacka och 1/2 mjuk macka, ca 200kcal. 
Sen hade mamma köpt med sallad(och sånt där pizzabröd!!) som jag snällt blev tvungen att äta...Och strax blir det tårta. Alltså har jag satt i mig hela 1000kcal idag!!
 
Äckligt. Jag är äcklig. Gick på en liten promenad på lunchen och förbrände 130kcal. Ska bege mig ut på en till efter tårtan, sen kanske jag ska fasta imorgon om jag har möjlighet. Måste bli av med alla kalorier, måstemåstemåste!

Födelsedagar och tårtporr

Min morbror fyllde år igår, så idag ska vi dit och äta tårta. Suck. Roligt att gratta honom osv, men varför måste alltid fettig kcalfylld tårta finnas med?? Äckligt. 
 
Hade tänkt äta 400kcal idag, så det blir ingen frukost eller lunch. Får ta en liten bit tårta vilket borde vara runt 300kcal beroende på hur stor bit jag tar och vilken slags tårta det är.. Så ev. att jag kan få en varma koppen till middag sen:) wiho
 
Här får ni lite tårtporr♥:
 

Sovmorgon in my ♥

Godmorgon!
 
Idag slipper jag lunchen i skolan eftersom jag börjar 11.15! Tjoho:D Så jag tänker köra på flytande idag, blir en kantarellsoppa(100kcal) till lunch! 
 
Inte min favorit, men det är den enda jag har hemma nu, får be mamma köpa lite fler soppor idag, hihi;)
 
 
 
 

Helt OK

Idag hamnar jag på 450kcal! 
Det låter bra det, imorgon blir det lite mindre dock:)
 
Skins<3

Fem veckor

Lunch: blåbärsgröt +100kcal
          1 islatte +45kcal
 
 
Jaha, här sitter jag och äter lunch och kollar på resor, blir ev. en resa till våren! Då ska jag vara smal, då ska jag ha nått min målvikt! Men innan dess... ska jag på ett läger om ca 5 veckor och då vill jag också vara smal, eller åtminstone smalare. Så nu är det hårdhandskarna som gäller! 
 

I love...

I love... gröt:D Middagen för idag: gröt med blåbär, banan och äpple. Muuums! Det blir kanske ett halvt äpple senare, men annars har jag ätit klart för idag:) 
 
Lunch: veg. köttbullar och sallad +220kcal
Middag: gröt med blåbär, banan och äpple +150kcal
Övrigt: 1/2 litet äpple +40kcal
Totalt: 410kcal
 

Det låter bra! :)
 

Scared to death

Jag är rädd, och jag kan inte göra något alls förutom att vänta. Snälla, snälla nej. Jag vill inte. 
 
Igår var det tjejkväll, popcorn, godis, kakor och middag. Tjockis är vad jag är. 
 
Förlåt för flummigt inlägg, jag är trött och lullig. Kanske borde sova, ta några sömntabletter och sova bort den här hemska dagen. 

Hemmaa

Är hemma idag, var så ofantligt trött imorse. 
 
Frukosten blev gröt med sylt +150kcal
Lunchen blev gröt med äpple +150kcal

Lite här, lite där

Tyvärr blev det ingen fasta idag, då jag blev tvungen att äta på lunchen. Så idag har jag ätit lite gröt, lite makaroner, lite vitchoklad och en liten macka. Usch. För mycket och alldeles för onyttigt! Men imorgon är en ny dag!

Fasta

Fasta idag! :) Det kommer gå super, ska även träna lite ikväll tror jag nog. 
 

Intaget, 19/9

Dagens matintag:

Frukost: gröt +65kcal
Lunch: sallad +150kcal
Middag: -
Övrigt: lite blåbär +15kcal
 
Totalt: 230kcal
 

Nöjd tjej! Satsade på 300kcal idag, och det gick ju skitbra:D bara nyttigt också, hihi:)

Salladskärlek

Lunchen idag är en cola zero och sallad, köptes på icas salladsbar. SÅ GOTT:) Ca
150kcal.



Mobilbloggar för jag är inte hemma förräns runt 19.00 ikväll, ska plugga matte i stan med en kompis.

WTF?

Det här sååå sjukt weird! Igår ville min kompis köpa godis, jag köpte kanske 2-3hg. Sen gick vi till delicato-butiken och köpte en citron-biskvi och en stor dammsugare. Jag åt inte allt, slängde halva biskvin, en tredjedel av dammsugaren och iallafall 1hg av godiset. Men totalt för dagen fick jag i mig kanske 1500kcal. Dock tränade jag bort 200kcal under lunchen... Jag gick ner! Typ 0.5kg! WTF? Fast jag klagar inte;)
 
Idag blir det runt 300kcal, frukost blir gröt på 65kcal iallafall. Sen får vi se hur dagen kommer att se ut. Hoppas ni får en fin dag sötisar :)
 




I väntan

I väntan på min kompis(vi ska shoppa lite hihi) mobilbloggar jag lite. och äter middag, en naturdiet mint chocolate. 210 kcal och helt okej, inte den godaste smaken men helt okej som sagt.



Ev. vill min kompis äta här(ikea hehe) så då blir det nog en sån där pizzaslice för ca 220kcal och cola light. Blä, men helt okej för en pizzabit ändå heh.

Tips, app

Nu har det äntligen kommit en blogg.se app till android! Ni som missat det, gå in på google play och ladda ner nu;)

Havregrynsgröt

Jag har ätit gröt många gånger idag, haha! Tre gånger. Me gusta gröt! :D Måste dock fixa ny nu, en rågflingegröt som jag hade innan helst:) Den är godare och inte lika "slibbig" som havregyrnsgröt. 
 
Men jag har hållt mitt kalori intag, alltså 500kcal och det är jag nöjd med. Har ni hållt eran gräns idag? 
 

 

Matintag hittills

Frukost: äpple +65kcal
Lunch: 1 quornfilé m grönsaker o litelite bönor +100kcal
Mellis: 1/2 portion gröt m sylt +110kcal
Middag: ??? 
 
Middagen har jag inte bestämt än. Det blir kanske gröt igen, fast med typ nå frukt i eller nåt annat gott. Jag har lite svårt för att äta lagad mat nu för tiden...i skolan går det bra, men inte hemma. Konstigt. 

Förklaring

Ledsen för
att jag inte bloggade igår osv, men det har hänt en ganska allvarlig grej med en mycket nära familjemedlem, jag är orolig och det är jobbigt. Därför den usla uppdateringen alltså. 
 
Men jag mår bra annars iallafall, satsar på 500kcal idag. Frukosten intas just nu och är ett litet äpple. 
r


Men blä

Ikväll blir en hemmakväll. Fylld med kcal:( Men jag lyckades övertala att vi skulle köpa frukt och äta det istället för godis och sånt. Dock köpte mamma en chipspåse(big size!!) till min lillebror ändå. Jaja, vi hörs imorgon, lär ju vara fetast ever då!

Mättnad är inte att leka med

Har nog ätit runt 600kcal idag, för mycket. 
 
Smällde nyss i mig 1/2 port. gröt m äppelmos och en halv macka med för mycket ost. Är mätt. Vill kräkas. Fast lär ju inte göra det, blir ju så galet svullen och så de dom där jobbiga röda prickarna jag får! :( 

Defeated

Tyvärr tog fastan slut idag vid lunch, jag kunde inte undvika att äta inför mina vänner idag. Synd, för jag hade velat fasta en eller två dagar till:( Men äsch, jag ger mig nu, har ju trots allt klarat mitt rekord och det nya rekordet är nu 87 timmar. Det kanske inte är speciellt mycket egentligen, men jag är nöjd! :D
 
Lunchen bestod förresten av några mycket små kokta morotsbitar och några små tofu-bitar. Kommer äta 1/2 äpple snart och lite senare ikväll blir det 1/2 portion gröt. Alltså lättsmälta saker så jag inte går upp!:) ELLER borde jag skippa gröten? Tror ni jag kommer gå upp om jag äter den? Please answer, för jag har själv inte så stor koll! :O

And it continues

Jag har haft svårt att sova de senaste två nätterna. Sover väldigt "lätt" och vaknar flera gånger under natten. Har detta något att göra med fastan? för jag brukar inte vara såhär alls. Om ni vet, kommentera gärna hehe:)
 
Fastan fortsätter ändå, inga små hinder kan stoppa mig! Mitt mål var 3 dagar, jag har klarat det nu. Men det går så bra att jag tänker fortsätta, men nu behöver jag inte bli arg på mig själv om jag misslyckas för jag har ändå klarat mitt mål:D
 
Vad är erat faste-rekord? :)


Rekordet avklarat!

Nyss hemkommen från en 5km lång pw, ville helst gå 8km-1mil men icke. Jag är för lat, hehe. Nej men jag är inte fullt nöjd med dagen bara därför, åhh:(
 
Men fastan har gått bra iallafall, har alltså klarat mitt rekord, wihoo:D

Sååå frestande

Buhu, kom hem för typ en minut sen och vad möts jag av? Doften av tacos, det står färdigt på bordet, mamma och min bror ropar på mig att jag ska komma och äta. Tacos. Min favoriträtt. Tredje dagen på fastan failar jag alltid. 
 
Men inte idag. Jag har redan sagt till mamma(hon ringde när jag va på skolan och frågade vad jag ville ha för mat) att jag skulle äta på stan med en kompis. Hhaha, det har jag ju inte såklart. Jag SKA klara mitt faste-rekord. Jag ska ta mig igenom den här dagen utan att äta!

 

Dag 3

Idag är alltså fasta dag 3 för mig, jag ska klara hela den här dagen. För då klarar jag mitt rekord! 
 
Annars då? Jag är lite skakis och så men annars mår jag superbra:) Motivationen är på topp och jag har sovmorgon till 11.15 idag *lycka*
 
Och glöm inte bort nu hörrni, kämpa vidare, ta dag för dag om det känns jobbigt, vilket det kommer göra ibland. Men ni är så jäkla bra, allihop, jag lovar ni är bäst! 
 

Woho, nöjd!

In: högst 20kcal från lite mjölk i teet:)
Ut: 510kcal
Åh, kämpade verkligen under min pw, joggade lite grann vid några tillfällen och så var jag nästan hemma, men jag låg på ca 8km och ville ha 1mil, så jag tog en massa omvägar och allt. SÅ värt, för nu är jag så nöjd med dagen:)
 
Har alltså fastat idag, vilket jag även gjorde igår:) Mitt "rekord" är typ 2.5 dagar så verkligen försöka ska slå det nu! :D 

Te-shopping

Hejsan
 
Jag är lite trött, men ändå skönt trött. Lite seg och mysigt trött på något sätt.
 
Dricker te, funderar på att gå på te-shopping i helgen, haha! Typ handla in flera olika, nya spännande smaker. Det känns så lyxigt när man har många olika ovanliga smaker att välja mellan när man ska göra sitt te liksom. Jag vill testa massa nya smaker, några coola man inte brukar ha hemma. Ja, det får bli en te-shoppings runda i helgen, hihi. 



Tisdag

Jag tänkte bara slänga iväg ett snabbt inlägg innan jag beger mig mot skolan, idag har jag jättemycket plugg:( Plus att jag hade tänkt hinna med en långpromenad ikväll. Får se hur tiden räcker till helt enkelt. 
 
 
Ha en bra dag finisar!

Godkväll

Godkväll!
 
Jag dricker värmande jordgubbste med lite för mycket sötningsmedel, efter en långpromenad behövs det. Jag förbrände ca 500kcal, härligt. Jag måste sova tidigt ikväll, är så trött. 
 

Hehe

Jag älskar mina vänner, men hur dum kan man vara hahah? Förlåt, men de har verkligen noll koll, de fattar nada. Idag på lunchen: 
*Jag sitter och petar i maten, osv*
"Men ät lite till Emilla!"
"Mm, jag ska, måste bara svara på det här smset först"
"Aa okej"
Osvosv, de gnäller lite till, jag kommer med bortförklaringar, fördröjande svar. 
 
När vi gick från matsalen hade jag inte ens rört maten, inte en enda tugga passerade mina läppar. Himla roligt ändå, att de inte märker det. Men bra för mig, hihhi:) 

Livet!<3 (ironi)

Alltså jag ooorkar inte haha. Somnade typ halv två-två igårkväll, nu på morgonen ringer klockan 07.11. Jag är död som ett lik men hasar mig ändå ur sängen. Gör mig iordning. Kollar datan, går in på mejlen. Vad ser jag??? Ett mejl där min lärare säger att vi inte har någon lektion idag! :O
 
Could of told me yesterday bro! :( Nu ska jag dra mig till skolan ändå och plugga lite annat, lika bra..

Rensning

Hejhej!
 
Igår var jag äcklig och åt godis och lite chips. Ingen hets riktigt, men ändå. Eftersom min kropp hatar mig gick jag upp skitmycket också. Så idag fastar jag istället! Rensa bort all skitmat, blir även tre timmars träning ikväll, nu jäklar ska fettet bort!
 
 
Vad ska ni hitta på idag finisar? :)

Ice cubes ^.^

Bär kuber:
Du behöver:
Vatten
Hallon/jordgubbar
Blåbär
Fun light strawberry/raspberry
 
Blanda vattnet med fun lighten(välj själv mellan hallon eller jordgubbssmak) så du får en vanlig saft(som om du skulle dricka den). Häll detta i din "isbricka".
Lägg ner 1-2 hallon och 1-2 blåbär i varje litet "fack".
Frys :)
 
Jordgubbs/hallon kuber: (ca 70kcal för en hel sats iskuber om du väljer jordgubbar, ca 40kcal om du väljer hallon)
Du behöver:
3dl jordgubbar eller hallon
2dl vatten
En mixer
1-2tsk sötningsmedel
 
Mixa jordgubbarna/hallonen till en slät smet.
Smält sötningsmedlet i lite varmt vatten. 
Häll i vattnet och sötningsmedlet. 
Frys :)
 

Trasig våg

Jag har nyss vaknat, sitter och kollar era bloggar:) Funderar på om jag ska göra te eller om jag ska äta gröt till frukost. Kan inte bestämma mig... :O
 
Min våg är trasig och visar olika hela tiden, kan diffa 0.5kg!

Nu visade den att jag bara gått ner 0.2hg på fastan:( jag tror inte det är så lite, har inte samlat på mig vätska heller vad jag vet. Måste köpa nytt batteri!!
 

Allt bra

Fastan har gått super, var riktigt sugen på att skita i det och äta godis eller nåt förut, men jag stod emot! ;) Så jag lägger mig hungrig ikväll, skönt. 
 




Kik

Hejsan!
 
Nu har även jag gått och skaffat mig kik! Jag heter Emilla3 där, om ni vill lägga till mig så är det bara att göra det! Kram på er♥
 

Fasta

Sitter och dricker cola zero(med ett rosa sugrör, ett måste!) och bara tar det lugnt vid datorn. Jag har en riktig skitdag egentligen, har varit på depp-humör och allt går fel. Men fastan går bra iallafall! Tur det:)

Green tea jasmine

Godmorgon på er:)
 
Jag börjar inte förräns klockan ett idag, men jag ska till skolan tidigare för att plugga lite spanska och ev. matte. Perfekt, för då finns ingen risk att jag äter något här hemma!
 
Jag måste berätta om det godaste tuggummit ever, jag älskar det! 

Ojdå

Den här dagen har verkligen inte gått som jag tänkt! Vi fick lunch som lärarna tagit med, korv med bröd och uscchhh. Sedan bjöd mamma på godis och jag måste lära mig att säga nej. Imorgon blir det fasta:)

Lite smått och gott

Hej vackra ni! :)
 
Eftersom jag just nu är ute och campar med klassen lägger jag upp ett tidsinställt inlägg istället idag:D Kanske att det kommer upp något mobilinlägg(om det funkar) under dagen också:)
 
Jag har inte värst mycket att säga, så ni får lite gott och blandat! Thinspo och en liten fråga:)
 
Frågan: Har ni sett Alpro's Almond milk på någon affär?? Vill verkligen ha den, men hittar inte i affärerna jag varit i så tipsa gärna om var man kan köpa den om ni vet! Btw, ett litet inbakat tips i min fråga haha, den har bara 24kcal/100gr, woop!
 
Thinspoooo:


Gör det här till en bra dag, gör inget ni kommer ångra imorgon! Jag vill läsa om hur duktiga ni varit(det är ni alltid iochförsig!) när jag kommer hem från den här himla tältnings-skiten;) Kramar till er smalisar!
 

Matplanering

Blev visst lite ändring i planerna, skjuter upp matte-plugget till torsdag, så jag hinner den här dagen utan att stressa ihjäl mig. Anywho, jag har planerat vad jag ska ta med mig att äta till tältningen imorgon och det ser bra ut! Första dagen(onsdag) kommer jag hamna på 376kcal och kommer dessutom göra av med lite då vi ska gå en bit med all packning. Torsdagen får jag i mig 165kcal under tiden vi är och tältar(sen blir det nog blir middag hemma). 
Här ovanför ser ni Sempers morotsstix, 66kcal/påse! Ska kolla om jag kan hitta dessa på affären och isånnafall får de definitivt följa med som snax när de andra trycker godis! ;)
 
Det ser bra ut och jag är nöjd med matplaneringen. Nu är det packning som står på schemat, måste hitta kläder osv. Jag ska försöka mobilblogga när jag är ute imorgon så ni åtminstone får något inlägg men jag vet inte om det kommer funka. Så ni får ett tidsinställt också:)
 

Godmorgon!

Godmorgon!
 
Jag har fullt upp hela dagen idag, så vi får se hur mycket uppdatering det blir, hehe. Det här är min lilla lista inför vad som ska göras idag:
Går i skola till 11.30
Plugga matte
Träna
Handla inför tältningen
 
Det är den ordningen också:) Idag kanske jag fastar förresten, vi får se om jag kommer undan lunchen och hur pass hungrig jag är när jag kommer hem ikväll, runt 18.00 :) Men om jag tar något, blir det bara nåt litet
 

Planering

Jag har suttit och knåpat ihop en planering för september månad. Om jag känner mig själv rätt kommer jag säkert ändra om en vecka haha, men for now är det här det jag tänker följa:
Inte äta efter 19.00
Aldrig överstiga 1000kcal
Dagligt intag på högst 600kcal
Äta nyttigt! (dvs inge sötsaker, pasta, bröd osv)
Träna 4ggr/v
Dricka 2L vatten per dag
 

Något som känns okej

Tack för era kommentarer, ni är så himla fina!
Jag åt gröt hos min kompis imorse, tog ca en halv portion utan något annat till, så det blev bara 60kcal! Lunchen kom jag tyvärr inte undan som jag trodde, men det blev bara kanske 7 små quorn bitar och 4 bönor. Kanske 70kcal? Så när jag kom hem åt jag faktiskt middag, även fast det inte var planerat. Men det blev bara några mini-tomater och en liten hemmaodlad majskolv. Ca 100kcal kanske. 
Totalt: 230kcal hittills
 
Ska göra lite te nu och sedan ska jag nog dra mig iväg till gymmet, om jag orkar, jag är såå trött! Fick tre timmar mindre sömn än vanligt inatt, ajaj. 
 

Ett leende som döljer

Nu mår jag jättedåligt:( Jag bakade trots allt, och smakade av smeten. Inte så jättemycket men nu mår jag jätteilla och usch och fy. Magen står rätt ut och jag vill bara spy upp skiten men det går inte, ska iväg till min kompis om två timmar och jag blir så sjukt svullen om ögonen när jag spyr och det håller i sig jättelänge. :( ÅH LIVET ÄR INTE BRA NU. Imorgon får jag kompensera upp detta genom extra tid på gymmet istället. Hoppas jag inte går upp tills imorgon, hoppas hoppas! 
 
Dessutom vill jag karva och skära i mina armar, jag vill skära tills blodet rinner. Självmord lockar faktiskt lite, åh. Försöker pressa undan de mörka tankarna men de kommer ibland, övervälmande och de är lockande, jag måste erkänna det. Ju mer jag tänker på det, ju mer lockande blir det, livet känns mer och mer värdelöst, meningslöst.
 
Förlåt för deppigt inlägg, men jag måste få skriva av mig. Annars tar det över, allt det mörka. 

.

Äsch, fastan gick inte bra igår, jag hade en aning om att det skulle skita sig eftersom jag skulle vara hemma hela dagen. Så antingen skulle jag falla för frestelsen eller så skulle mamma ana att jag inte ätit något och jag vill inte göra henne misstänksam. Så jag åt en macka, litelite spaghetti och en näve popcorn kanske(less fat). Men det gör ingenting för jag gick ändå ner tills idag. 
 
Idag blir inte heller fasta, jag vill inte riskera en hets(jag är super sötsugen och vill bara baka och äta allt själv typ). Därför håller jag just nu på och kokar broccoli och en morot, det blir gott! :)
 

Frukost att ta med

Jordgubbsté, True Blood och soffan, det är vad jag sysslar med nu:) Mysigt värre kan  jag lova, och så skönt med värmande té för jag fryser så mycket om händer och fötter:(  
 
Men nu tänkte jag höra om ni har några bra tips på frukost jag kan ta med till min kompis. Ska ju sova där på söndagkväll och behöver alltså käka frukost där måndag morgon. Vill helst ta med mig något eget så jag slipper äta mackor eller nåt..så något bra tips? Något enkelt, inte typ en hel yoghurt"kartong" eller så. Och kalorisnålt förstås! ;)
 
 

Fasta!

Jag har bestämt mig för att fasta idag fram tills måndag morgon då fastan kommer avbrytas av lite frukost(ska sova hos en kompis). Sedan fortsätter fastan resten av måndagen och hela tisdagen. Sedan på onsdag och torsdag ska vi tälta med klassen(!). USCH, då kommer jag inte undan ett enda mål mat, så jag ska ta med mig så kcal snålt som möjligt! Men vi får inte ha med oss färdigmat utan vi måste laga allt själv:(
Men efter det tar jag upp fastan igen och kör några dagar till. 
 
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se