So f*ckign much

Blir lätt över 1000kcal idag, åt en cupcake på skolan och hemma blir det pasta idag istället. Usch. Varför bryr jag mig inte mer? Såklart det känns dumt men jag är liksom lite bedövad, äter för mycket och allt går utför känns det som. Nästa vecka blir det en längre fasta, ska klara minst tre dagar!

Cupcakes

Tjenare snyggingar! ;)
 
Lunchen idag bestod av pasta-sallad, 100kcal ungefär. Åt inge mycket. När jag kom hem tog matmonstret i mig över och jag satte i mig en liten portion ris med currysås, ca 200kcal. Nu ska jag iväg och handla lite och så blir det bakning till skolan imorgon, chokladcupcakes med bitar av choklad i och creme cheese frosting. Dör lite, så gott. Kommer bli redig svårt att låta bli att smaka smeten! 

Känn min glädje

Woho, mamma skulle komma hem sent idag=jag slapp äta kcalfylld pasta! :D
Istället gjorde jag en middag som landade på 80kcal, sjuuukt mycket bättre. Om inget mer slinker ner landar jag på: 395kcal. Helt okej. 
 
 

Min middag, quornfilé, mini tomater och ett glas multivitaminjuice(5kcal/dl!)
 
 

Kalorier? Nej tack!

Min skola har godaste lunchen. Typ någonsin. Idag åt jag någon tofu gryta, helt fantastisk. Dessutom har de veg. maten inne i köket så man måste gå dit för att hämta, vilket jag tycker är bra för då vill jag inte ta så mycket och så:)
 
Annars då? Jo, ganska okej. Har ätit några mumsiga mini-tomater vi odlat i växthuset och ska väl börja fundera på middag. Ev. ska hela familjen(haha vi är ju bara tre men ändå) äta färsk pasta som mamma köpt. Hon var värsta entusiastisk så den kommer jag nog inte undan...men ska nog ta så lite som möjligt iallafall. Skitmycket kcal ju! :( ueww. Men gör hon någon sås med grädde så vägrar jag äta!

 
Btw, jag har varit skitdålig på att läsa era bloggar den här veckan :( har inte suttit speciellt mycket vid datan. 
 
 

Längesen

Nu var det nog 3-4 dagars sen jag skrev ett inlägg, ledsen! Har haft fullt upp av kaos lite överallt, igår t.ex så tappade jag mobilen när jag körde moppe. for ur fickan och nu har jag inte hittat igen den, så måste köpa ny osv. Skitdrygt. 
 
Maten går iallafall sådär, inte värst bra. Jag äter ganska mycket för att göra andra nöjda, men jag måste ta tag i mig själv nu och sluta med det. Annars blir jag aldrig smal ju. 

Thiiinspo

Idag har jag som mål att äta 400kcal, har gjort en liten dagsplanering! :) ÄLSKAR att planera♥
 
 

Hit the gym baby

Klockan är halv åtta och jag ska dra mig iväg mot gymmet! Hade tänkt träna en sisådär 1.5-2 timmar, få bort lite kalorier:) Styrketräning, motionscykeln och löpbandet blir det ikväll, ska försöka förbränna iallafall 500kcal! 

Frukost

Nu har jag nyss satt i mig frukosten, det blev 1 äpple med lite havrekuddar och mjölk. 210kcal. Jag brukar aldrig äta frukost när det är skola, men jag försöker! Måste ju kicka igång förbränningen och allt;) Och idag gick det ju bra, även fast jag tycker 200kcal endast för frukost är lite mycket. 
 

Skev syn

Jag känner mig äcklig, ofräsch. Känns som jag ätit alldeles för mycket idag. Men det har jag ju inte. 200kcal har jag ätit. Quornfile, wok och en knäckemacka med smör. Det är väl inte så mycket, eller? Jag ska inte äta något mer idag, högst lite hallon efter träningen. Högst.
 
Ibland har jag nog skev syn på mat och portioner, tror jag. Jag skulle kunna vräka i mig en hel ben&jerrys utan problem(skulle såklart få ångest osv,men jag menar portionsmässigt), men häromdagen sa min kompis att hon aldrig i livet skulle orka en hel. Men om jag äter 200kcal på en hel dag tycker jag det är för mycket? Skevt, som sagt. Är ni också så eller är det bara jag som är knäpp? ;)
 

Femhundrafemtio kalorier

Dagens matintag:
 
Frukost/Lunch: Risgrynsgröt med sylt+250kcal(?)
Middag: 1 äpple och 1/2 banan +110kcal
Övrigt: 2 pepparkakor +50kcal
100g hallon +40kcal
1 liten macka +100kcal
 
Totalt: 550kcal
 
Helt okej dag. Varken speceiellt bra eller dålig. Hade kunnat skippa mackan och t.o.m gröten, men men. Får göra bättre ifrån mig imorgon helt enkelt! 

Middagsidéer

Jag är så trött just nu. Har enormt ont i huvudet, som en blixt som har spridit ut sig till en dimma. Aj. Vill bara ligga hemma i soffan och se på True Blood, men tyvärr måste jag iväg till min farmor och lämna en grej. Inte så jobbigt egentligen, men känns så. 
 
Middag ska ätas om två timmar, har inte bestämt vad än. Gränsen för middan ligger på 150kcal iallafall. Blir nog gröt eller quorn eller något. Jag har ganska dålig fantasi när det gäller middag, har ni några goda middagsrecept/idéer får ni dela med er! ;) 
 
 
 
 
 

Skola

Jahapp, idag börjar jag skolan igen, tillbaka till rutinerna. Usch. Börjar iallafall inte förräns ett idag, vilket såklart är jätteskönt! ;)
 
Jag tror jag ska ta mig lite gröt nu, fast jag vill inte förstöra "plattheten" på min mage. Den är inte alls platt, men ändå helt ok för att vara min lilla tjockis-mage:) Så vi får nog se hur jag gör mer den där gröten...
 
Har inte tränat något alls än den här veckan, har hänt lite jobbiga grejer hemma och så, så jag har inte hunnit med mig. Vet inte om jag kan åka iväg idag heller, åh, men jag ska försöka få till det. I need it. 
 
Ha en fin dag sötnosar!

Slappardag

Det här får bli en riktig slappardag. Ska se på serier, dricka kolsyrad fun light och äta några nötter. Det får vara dagsintaget, om jag inte blir väldigt hungrig eller nåt sen. 
 

Hallon&banan gröt

1/2 portion havregrynsgröt/rågflingegröt 
1/2 banan 
50g hallon 
 
Gör iordning gröten(jag brukar göra i micron). Skär bananen i bitar och mosa ihop med gröten, (mosa inte för mycket det ska fortfarande vara bitar) Lägg i hallonen och rör om. Avnjut! :)
 
Ca 130kcal/portion. Beror självklart på vilka produkter du har, ex kan grötkcal variera ganska mycket! 
 
 
 
 

Tjockisdag

Idag har jag en riktig tjockis dag, usch. Det är varmt, så jag har på mig shorts. Ångest. Känner mig verkligen stor som en val. Jag ska ju fasta idag så det känns bra, lite mindre fet-ångest då. 
 
Nu ska jag bege mig ut på en liten shoppingrunda med mami. Jag ska bara köpa stora stickade tröjor, älskar dem. 
Efter det blir det bio(cola zero♥) med min lillebror och på kvällen blir det gymmet, ska försöka vara där tre timmar, det behövs kan jag lova! 
 

Bullarrr

Satte i mig typ tre bullar, stack till gymmet och tränade bort 400kcal. Inte alla bull-kcal, men egentligen hade jag inte ens tänkt träna idag så jag är glad att jag gjorde det ändå. Ny dag imorgon, nya tag

Ändringar

Äsch, blev att jag och min kompis tog en fika, så jag ligger just nu på +500kcal. Hade inte tänkt träna idag, onsdagar är nämligen min vilodag. Åh, nu blev det lite jobbigt, plus 500 är ju inte så mycket, men jag kanske vill ta något mer senare ikväll...Men högst 600kcal får jag hamna på idag då, så fastar+tränar jag imorgon. Det blir bra:) 
 
angående abc, jag tänker inte köra så hårt på det faktiskt, det känns skönare att gå efter mina egna gränser, man måste ju lyssna på kroppen och så. Men jag ska försöka ha abc som riktlinje, men om jag äter över/under en dag spelar det ingen roll:)
 
 

Femtonde augusti

Hejsan mina fina!
 
Om ett tag kommer min vän Olivia över och vi ska nog hitta på något mysigt. Jag ska skjutsa hem henne sedan och passa på att gå på gymmet igen(hon bor brevid gymmet hihi). Till mamma ska jag säga att vi ska gå på stan, hon sa nämligen igår: "Ska du träna idag igen? Det är viktigt att ha vilodagar!"
Jag vill inte att hon ska tjata, så jag kör på "det man inte vet lider man inte av." Haha;)
 
Angående maten ska jag nog försöka äta två småsmå mål:
♥ 100g hallon som lunch.Sedan vet jag inte, något litet, får se vad jag hittar på.
 
Oj, nu smsar kompisen, hon kommer snart så måste göra mig iordning! Vi hörs:) ♥ 
 
 

Än är inget försent

Jag var på gymmet i 3,5 timme och förbrände 1225kcal! Woho, det är grejer det, jag vände en dålig dag till en riktigt bra dag! Nu ligger jag ju t.o.m på minus, oh this joy ;D Jag är faktiskt stolt över mig själv,:)
 
 
 
 
 

Irriterad tjej

Åh, vad jag är irriterad nu! Jag kunde ha ätit för 400kcal och tränat och allt hade varit okej. Men så kommer farmor med presenter; pengar, rosor och godis! Såklart hon bara ville vara snäll, men jag blev tvungen att äta av det när vi fikade och så! :( Så nu ligger jag helt plötsligt uppe i 600-700kcal, vet inte säkert så jag räknar på 700. Arrghh! >:(
 
Jag får så lov att träna extra länge på gymmet ikväll då. Ska försöka förbränna minst 800kcal, helst mer. Får se hur mycket jag hinner innan jag måste hem(får skjuts med mamma nämligen). 
 
 

Fika hit och dit

Hejsan sötnosar! 
 
Tyvärr(haha snäll jag är) fyller mormor år idag och då blir det såklart tårta/fika. Som om inte det vore nog kommer min farmor över och ska fira mig lite i efterskott eftersom hon var bortrest när jag fyllde år. Så mami och jag svängde in och köpte chokladkrokant tårta och kanelbullar på IKEA, för att ha nåt att bjuda på. Kommer vara en rund boll efter idag. 
    Men jag räknade lite på det, hela krokanttårtan är 1560kcal, om jag tar en åttondels bit(det är typ en vanligt stor bit) så är det 195kcal, inte alls lika farligt! Kan ju även försöka ta lite mindre än så;)
Sen åker jag nog på 200kcal hos mormor också, men det blir sammanlagt ca 400kcal. Hallå, det kan jag ta, ska ändå inte äta något annat förutom det idag. Sen ska jag till gymmet idag igen, och där ska jag förbränna minst 450kcal så det hela löser sig nog fint! :)
 
 

Woho, bra dag

Ledsen för typ tusen inlägg idag, haha;)
 
Jag förbrände 460kcal idag på gymmet, underbart! 
In: +160kcal
Ut: -460kcal
Totalt: -300kcal
 
Det här var en riktigt bra dag, bara nyttigt och bra träning&kcal intag! :D 
 

Motivations tips!

Det som fungerar allra bäst för mig när jag ska motivera, peppa mig själv in för kanske ett träningspass, när jag inte har något motivation eller kanske bara lite extra pepp inför dagen är det här:
♥ En riktigt bra ana låtlista
♥ Några av mina låtar: (ledsen att jag inte kan länka till min spotifylista bara, men då ser man mitt riktiga namn och så och det vill jag verkligen inte, har så himla ovanligt namn nämligen)
Skinny Love - Birdy
30 minutes - t.A.T.u
Ana's song - Silverchair
Anorexia - Fakebestfriend
Breathe me - Sia
Cars & Calories - Saves the Day
Courage - Superchick
Just A Little Bit - Maria Mena
Keep Holdin On - Avril Lavigne
Me and Mia - Ted Leo/Pharmacists
Skeletonsong - Kate Nash
Skinny - Edith Backlund
Sophie - Eleanor McEvoy
The fear - Lily Allen
 
 
♥Gå in på thinspirernade bloggar, tumblrs eller weheartit och bara sitt och stirra en stund på allt vacker, du kan komma dit en dag om du bara vill!
 
Tugga tuggummi/häll i dig lite cola zero och njut av pretty much noll kcal, mums.
 
Stay positive! No negtivity here girls, allt går lättare med en positiv anda, true story! 
 
Gör din egen thinspobok, eller varför inte en thinspo-mapp på datorn om du inte är så pysslig av dig;) Hitta motiverande bilder och citat, gärna såna som känns personliga. Ex en bild på din absoluta drömkropp eller ett citat som stämmer in exakt hur du känner dig/vill vara osv och när du känner motivationen tryta, kika in där och ta åt dig av allt. 

Lunch

Det här är det enda jag tänker äta idag, förutom lite hallon och läkerol ikväll. Så jag kommer nog landa på 160kcal för dagen om allt går som jag tänkt och det SKA det göra, jag är peppad som attans nu tjejer! Ja, plus att jag ska träna massor, så kommer såklart hamna på minuuus:)
 
Wok med 1 quornfilé, kryddad med curry +90kcal
1 kopp kaffe med sötningsmedel och en liten skvätt mjölk +15kcal
 

Gymmet!

Okej, 66.4kg idag. Inte mer än så, även fast det är sjukt jäkla äckligt mycket, jagvet. Tjockis här, jagvet. MEN det är bara att kämpa sig neråt. 
 
Idag ska jag köpa gymkort på Ester & company, ett tjejgym, jag älskar det:D åh som jag längtat.
Idag: ska jag träna bort 400kcal(löpband&crosstrainer tror jag) och ev. gå på en yogakurs, om det finns platser kvar. Tjiho! :D
 
 

Jag är så äckligt tjock.

Min trivlesvikt låg förut(för några veckor sedan kanske) runt 60-62kg. Låg runt där, pendlade lite upp och ner. Men sedan hände något, jag åt och åt och åt i en hel vecka praktiskt taget. Jag gick upp till 65kg! På en enda vecka, helt galet. Jag blev så arg, besviken och äcklad av mig själv, men slutade jag äta? Nej, gick upp ett kilo till veckan därpå. Ligger nu runt 66kg. Eller förresten, efter idag, snarare 67kg. Minst. Morfar hade ju dukat upp till värsta festmåltiden, bara att äta och se glad ut. Jag mår så dåligt, jag har gått upp så mycket! Som tur är syns det inte lika mycket på kroppen. Men ändå. Jag har ju gått upp iallafall 5kg, hur kul är det? Det suger så hårt! Men den här veckan ska jag kämpa som en dåre för att komma ner till 63.x till på måndag(om en vecka alltså). Det är typ 3kg på en vecka, men jag ska verkligen verkligen försöka, orkar inte äckla mig själv såhär mer. 

Morfar

Idag ska jag åka upp till min morfar och ska vara där hela dagen. Alltså ska vi även äta där, blir grillat. Mamma har köpt en majskolv jag ska ta med, sedan hoppas jag på att mest kunna äta sallad. Vi får väl se hur det blir, hoppas det ordnar sig. 

Börja om

Ångesten är för hög, jag måste börja om på abc. Börjar om på måndag faktiskt, för då ska jag skaffa gymkort dessutom. Har gjort en fantastico plan, den är bra. Hyfsat varierad träning 5dgr/v och abc. Men som sagt, det blir på måndag, jag har jobbigt med att börja en ny plan mitt i veckan eller så. Måste vara måndag, haha vet inte varför. 
 
Imorgon och på söndag sätter jag därför 500kcal som gräns. Det blir finfint! 

Matintag fredag

 
Frukost:
1/2 portion gröt m. 25gr hallon och 2tsk hermesetas lättströ +75kcal
 
Lunch:
1 pannkaka +130kcal
 
Middag:
2 morötter och en quorfilé +100kcal
 
Övrigt
2 rutor choklad, 1 litenliten kaka och en halv liten skorpa +160kcal
1 ask läkerol +25kcal
 
"Kvällsfika":
1 macka +150kcal
 
In: 640kcal
Ut: 250kcal jobb (det var sista jobbdagen idag, woho!!)
 
Dålig dag! Pannkakan var för mammas skull, hon hade lagat och de stod framme och frestades. Jag var svag och mamma ville att vi skulle äta tillsammans. Dock var mackan ännu sämre! Förstörde allt, usch! Mackor är min största last, äter det typ varje dag, blää. Igår klarade jag mig utan, men idag föll jag. Svagt, jag vet. 
 
Jag ser det såhär, egentligen har jag ätit över kcal gränsen på abc och kanske borde jag fasta imorgon eller starta om? Men det tänker jag inte göra, för jag har faktiskt förbränt bort 250kcal av de där och sammanlagt blir det 390kcal, även fast jag egentligen inte räknar så. Men det får gå bra för den här gången faktiskt. Jag bestämmer så och det är okej, även fast jag får lite ångest. 
 
 

ABC

Eftersom jag ändå inte kunde komma undan godsaker idag(morbror fyller år), så bestämde jag mig för att äta. Inte överdrivet mycket, nejnej inte alls. Utan jag ska börja på abc! Jag kanske inte genomför alla 50 dagar(troligen inte;)), jag kanske bara gör en vecka eller en två. Men jag ska testa ett tag iallafall! :) 
 
Men, nu till ett litet problem...Idag har jag ätit 415kcal hittills, men jag vet att det blir 150kcal till senare ikväll. Då hamnar jag på 565kcal och gränsen för dag 1 abc är ju 500kcal.  Hur ska jag göra då? Kan jag motionera bort de där 65kcal och så är allt frid och fröjd eller har jag förstört allt och borde börja om imorgon istället? Vad tycker ni, snälla hjälp mig? :)
 
Stay strong sötnosar♥
 

 
 
 

Onsdag.

Skulle vara trevlig och äta frukost med mamma imorse, men it backfired. Blev tvungen att äta mjukt bröd, usch. Inte alls vad jag tänkt mig, tydligen var havregrynen slut:(
 
Annars har jag ätit en liten taco, ca 150kcal och har planerat en frukt till middag. Hamnar under 1000kcal iallafall, vilket är min högsta gräns. 
 
Imorgon fyller min morbror år, blir väl tårta. Jag som tänkt fasta imorgon:( Kanske kan försöka komma undan tårtan..vi får se. Ha det gött vänner!

In och ut, måndag

In:
♥2 hårdbrödmackor med smör +200kcal
♥2 äpplen +140kcal
♥2 askar läkerol+50kcal
♥"Småplock" +100kcal
 
Ut:
♥Jobb, 4.5h -400kcal
 
In: +390kcal
Ut: -400kcal
 

Mycket

Ledsen att bloggen får lida lite nu, men jag har mycket på gång. Idag blir det tältning och ska fixa massa saker innan dess. Mitt i alltihop har min kanin blivit sjuk och vi måste avliva honom :'( Jag har haft honom i åtta år, så det känns ganska jobbigt:( 

Trött

Hej! Vaknade nyss av att en kompis ringde mig, har sovit två timmar hehe. Gick och la mig kl ett eftersom jag bara fick tre timmars sömn igår, så tänkte ta igen lite nu. Det var sååå skönt! Men nu ska jag ner på stan och träffa min finaste vän Ida. vi ska nog mest bara gå runt, jag ska köpa läkerol och cola zero med mig hem, kanske att jag hittar en bikini också. Vågar man hoppas? Jag ska nämligen bada med mina girls på fredag och alla bikinar jag har är för stora. Vi hörs nog mer senare, stay strong!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se