Åker bort

Imorgon 07.45 kliver jag på tåget mot Uppsala, kommer vara borta tills på söndag! Så tyvärr blir det inte mycket till uppdatering, ev. ett och annat mobilinlägg om jag kan. Ska bli skönt att få komma bort ett tag kan jag säga:)
 
Ta hand om er<3

Soppa

Har nyss gjort en kastrull soppa, hela satsen landar på 350kcal. Hade tänkt äta detta under dagen, endast. In my soup I have: morötter, krossad tomat, kryddor, röda linser och en potatis. 
 
Ni får ursäkta mina tråkiga inlägg, är verkligen inte på humör :(
 

Recept: fylld paprika


Det finns massor av sätt att laga fylld paprika, men såhär gjorde jag iallafall idag och det blev jättegott!  
 
Du behöver:
1 paprika
Quornfärs
1/2 morot
1 tomat/krossad tomat på burk
Röda linser(jag hade ca 2-3msk)
1/3 av en lök
Kryddor
 
Skär paprikan på mitten och he in i ugnen ca 15min, 200 grader. 
Stek quornfärsen och he eftersom i moroten(riven), tomatkrosset, den skurna löken och kryddorna(vilka ni vill). Koka linserna och he i detta när resten stekts klart. Ta ut paprikan och lägg i färs-blandningen i de två halvorna. Om man vill kan man skära en skiva ost och lägga ovanpå. 
 
Detta recept hamnar nånstans på tvåhundra kalorier. Man kan ha i lite vadsomhelst faktiskt, min portion hamnade på ca 260kcal eftersom jag hade liite ost på toppen. 
 
 

Lunch

Börjar denna dag med en lunch på 210kcal. Gröt, mjölk, lite musli toppad med kanel! Till det ett glas coops multivitamin. Kan det bli bättre? 
 
Blir bara hemmadag idag, orkar ingenting annat. Imorgon ska jag ut och socialisera mig lite dock, haha. LOV nu btw, så skönt. Ingen som tvingar i en äckelpäckel skollunchen:) 

Äntligen tillbaka

Har inte haft något internet, extremt jobbigt, har ju saknat er:O 
 
Men nu är jag tillbaka, dock blir det int mycket till bloggning idag, jag får ju finbesök. Min vän kommer hit och vi ska förbereda lite inför imorgon(halloween-utklädnad på skolan, hihi). 
 

Bestämd

Idag SKA det som sagt bli en dag fasta. Vare sig jag måste fejka sjukdom och skolka när lunchdags kryper sig nära eller om jag måste springa i panik från matsalen för att undvika kalorierna. Jag SKA fasta. Bestämd haha. 
 
Viljestyrka är svårt och lätt på samma gång, bara jag bestämmer mig så går det utmärkt. Det är när jag börjar vela och tänka: "Njaa, kanske en liten bit då. Jag är ju så hungrig" det är då det slår slint. Alla dessa ursäkter. Så jag får väl ta och bestämma mig då. Nu. Jaa, idag är det fasta som gäller, nothing can bring me down bithes. 

Ännu mer fy skäms

Jahapp, har hetsat i mig två mjuka mackor med ost. De spyddes upp som tur var, men fick dock inte upp allt:(
Imorgon SKA jag banne mig fasta!  Mvh en arg och patetisk tjej

Fy skäms

Fastan avbröts redan vid lunchtid. Fy skäms på mig. Jag trodde jag kunde komma undan, men icke. Det är alltid två problem:
1. Skolmaten är såå god. (haha alla brukar säga tvärtom, men veg.maten som jag får är himmelsk)
2. Mina vänner tjatar alltid på mig att jag ska äta
Inte en sån bra combo... väl hemma har jag iallafall ätit soppa och lite morot med philadelphiaost, cirka 300kcal. 
 

Onsdags-morgon

Alltså jag och morgonträning går inte riktigt ihop. Skulle kliva upp åtta(vilket ändå är rätt sent) för att ta mig en pw, men tror ni inte att jag zombie-aktigt bara slog av väckarklockan och somnade om? Suck. MEN dock blir det pw ikväll, måste ju. 
 
Kan skippa skollunchen idag eftersom jag börjar så sent, wiho! Smsar med Smultron och ska väl snart ta och bege mig mot skolan. Fasta idag ju, peppa:D  

Fasta och döden

Imorgon blir det fasta och dessutom 1mil pw, måste få bort detta äckliga fett, jag äcklar mig själv. Måste peppa fasta! 
 
Ni behöver inte läsa det här, men jag måste få skriva av mig iallafall. Annars sprängs jag nog. 
Jag har lite tramadol(droger) i mitt rum som ligger och väntar när jag vill komma bort från livet en stund. Inte behöva känna hur värdelös jag är. Inte tänka självmordstankarna, som alltid annars. Klarar jag av att fasta tills söndag, får jag ta nåra hundra mg
 
Det här med självmord förresten... Jag har ju bestämt allting redan, en hel massa tabletter och en hel massa djupa skärsår.  Jag längtar. Jag har redan skrivit såna där suicide brev, haha. Det enda som hindrar mig är min familj. Jag vill inte vara elak och bara lämna sådär. Dessutom har jag ju en lista som måste fullbordas innan:
♥Komma till min målvikt
♥Resa till Spanien
♥Gå på en ana-träff
♥Fasta i 100 timmar
 
Vackert

:)

Det blev en hel del mer kcal än tänkt igår... när jag kom till min kompis hade hon dukat upp med kladdkaka, chips och godis. Som tur är, har jag inte gått upp något iallafall, ett hg ner faktiskt. 
 
Om en timma kommer tre andra kompisar hit och vi ska baka spanska muffins till vårt spanska-projekt, hihi. Det jag ätit hittills är ett rån med lite smör. 

Borsjtj

Nu har jag ätit middag hos mormor, det blev sammanlagt 270kcal. Det var borsjtj(rysk rödbetssoppa) med en klick creme fraiche och ett mörkt bröd med ost till det. Inte alltför mycket kcal som tur var! Detta ärför övrigt det enda jag ätit idag, och ska inte äta något mer heller! :) 
 
Btw, vegetarisk borsjtj(det receptet min mormor gjorde iaf!) görs på endast rödbetor, lök och buljong! Kalorisnålt. Dock inte den godaste soppan ever, men det en klick creme fraiche till var det helt okej gott! 

Tur i oturen

Nu har jag precis kommit in från en powerwalk, riktigt skönt! skulle egentligen fasta idag, men då säger mamma att mormor ska bjuda på mat idag!  Det blir rödbetssoppa iallafall, tur i oturen! :) 
 
Svar till Alva:
Ja men det gör jag gärna! :D Alltid bra med pepp och detta är en riktigt bra utmaning:) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Försov mig

Oh no..! Jag försov mig, så hann inte träna imorse:( Men jag får helt enkelt bara ta en extra lång kvällsrunda;)
 
Btw, jag lyckades få bort den där dumma middagen mina kompisar ville äta hihi, så jag slipper! Lättnaden alltså!
 
Hoppas ni alla får en bra dag idag, kramar till er snyggingar!
 

Planer inför morgondagen

Såhär ska min morgondag se ut:
 
Morgonträning, 75min pw
♥Skola (fika...:/)
♥Vara med kompisar
Kvällsträning, 30min pw
 
Helst ingen mat förutom en liten pajbit under fikat i skolan. Ska vara med två kompisar efter skolan, de vill äta middag men jag ska försöka klara mig undan det! 
 
Stay strong!♥
 

Träningskort?

Idag var det korv-potatisgratäng i skolan, wtf liksom? Äckligt. Jag tog lite iallafall, och lite sallad såklart. Gick en stund direkt efter skolan, det var så skönt med promenad
 
Tror jag ska köpa ett kort på friskis&svettis, min kompis tränar redan där så då kan vi ju träna tillsammans! :) Dock kostar det 1200kr... Men då får man göra allt, alltså gym, alla pass och spinning och sånt. Lär ju köpa, måste bli av med fettet ju! 
 
Detta har jag ätit idag, har inga planer på att äta nåt mer, får väl hoppas jag klarar det.
Dagens matintag:
Frukost: 1 glas multivitaminjuice +20kcal
Lunch: potatisgratäng och sallad med bönor+200kcal
Middag: 1 port. redd grönsakssoppa +130kcal
In: 350kcal
Ut: 130kcal promenad
 
 
 

290kcal

Men tjena hallå girls!
 
Dagens matintag:
Frukost: -
Lunch: 1/2 veg. burgare och sallad och bönor +130kcal
Middag: potatis&purjolöksoppa +120kcal
Övrigt: 1 mandarin, multivitaminjuice +40kcal
 
Totalt: 290kcal
 

Äntligen en bra dag! Nu ska jag ut och övningsköra lite, sen mysa ner mig i soffan med en kopp te tror jag allt:)
 

Burgers

Blev lite veg. hamburgare idag. Vet inte vad det heter, men åt bara halva burgaren och lite sallad, bra! Till middag blir det bara lite grönsaker tror jag. 

The fatty is back

Denna dag slutade i hets, utan kompensation!! Tror jag dör lite. Imorgon ska jag prova en ny diet, behövs kan jag lova. 
P.s: jag är jätteäcklig och jättefet, lovar. 
 

Mandarin

Lunchen idag blev 1 quornfile med liite ris+currysås. 150kcal. Middagen blir högst en portion potatis&purjolök soppa(120kcal). Sen kanske jag tar en mandarin utöver det. Då hamnar jag på ca 300kcal. Låter bra, får bli en promenad senare också. 
 
Förresten, mandariner är så gott och bra. Mamma har äntligen köpt hem det och det är så mumsigt att sitta och pilla i sig dom där små godbitarna. ja jag är obsessed *Drool*

Been busy

Jag har varit så full i helgen. Kunde knappt gå själv, var helt borta haha! Men jag har fina kompisar som hjälpte mig, hihi. Lovar att blogga imorgon, nu är jag bara så trött. 

Godis-night

Tro på f*n att mamma skulle komma hem med godis och spel och hade en mysig familjekväll i åtanke... Och jag som är för svag för att låta bli. Suck. Kommer vara fet för evigt, jävla kossa är jag. Närå, imorgon får jag ta nya tag! Bläää, mitt humör ändras så många gånger under en enda dag:( jobbigt ju:o

Glad tjej!

Tjeeena snyggingar!
 
Jag är hemma en snabbis under lunchen, så slipper jag äta hihi;) En mycket trevligt överraskning väntade på mig när jag kom hem också, har beställt lite grejer på internet som kom idag:D
 
Jag är jätteglad nu, hehe kanske märks. Jag är pepp också! Woho!
 
Hur har ni det då, ni underbara?
 

Mini mål

Igår glömde jag bort mitt löfte till mig själv, jag åt två rostade mackor(wtf) och jag varken spydde eller tränade, eftersom det var så sent. Därför ska jag fasta idag!
 
För imorgon ska jag på min bästa väns fest och på lördag är det klassfest, hihi. 
jag har gjort ett pyttelitet mål också, om jag följer denna planering...: 
 
Torsdag: fasta+träna
Fredag: Träna+fasta fram tills kvällen, då det blir en frukt(och alkohol såklart)
 
...Får jag ha på mig en ny fin tröja(<--som jag köpte igår) på festen! Det är bra med små motiveringar här och där;)
 

Off to school

200kcal nu på morgonen, ingen lunch och en nutrilettshake/inget/1 morot till middag, vi får se vad jag bestämmer mig för hehe:)
 
Nu ska jag åka till skolan och ha matteprov:(  Hoppas ni har en roligare dag, hihi! ;)
 
 

Löfte

Efter skolan drog jag och en kompis ner på stan, köpte en vaniljmunk och sedan drog vi hem till henne. Kom hem för en halvtimme sen kanske, tryckte i mig 1 mjukmacka med ost, 2-3dl fil, 1 glas juice och 1 knäckemacka. Spydde, och nu sitter jag här. Usch, sämst jag är, ont i huvet har jag nu också:(
 
Men jag har ett löfte till mig själv: stiger jag över kcal-gränsen(ska följa abc f.r.om nästa vecka) för dagen måste jag spy, eller träna bort det dubbla. 
 
Jag måste bli smal tills vecka 44, eller komma ner till 5x.xkg iallafall, så då måste jag vara lite hård. Fasta imorgon. 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se