Godmorgon

Hallå och godmorgon på er snyggingar! ;D
 
Ja, jag är glad idag. Har redan förbränt 500kcal och klockan är bara nio på morgonen. Morgonpigg javisst! Nej, men först förbrände jag 250kcal på jobbet och sedan skyndade jag mig ut på en joggingtur nästan direkt efter. Överträffade mig själv, sprang längre än vad jag trodde jag orkade:D Det känns superbra och nu sitter jag nyduschad i soffan och läser era bloggar. Fin start på en bra dag! 
 
En negativ grej idag är dock att jag hade tänkt fasta idag, men det går ju inte. Jag är bjuden på grillfest, vi ska fira min kompis Max och dessutom mig lite grann, i efterskott. Tydligen(visste inte det först^^). Jag tänker inte svika på det, så jag kommer fasta fram tills ikväll(vid sex-tiden) och sedan äta så lite som möjligt väl där. Låter ändå okej! 

Water, it's good for you

Har du någon gång ätit bra en dag, bara för att dagen efter få se plus på vågen? I så fall kan det vara vattenvikt. Det innebär helt enkelt att du kanske ätit något med mycket salt i och salt binder vatten. Därför håller kroppen kvar vid vattnet i kroppen och det kan visa plus på vågen. (Tänk på att det ändå krävs 7000kcal för att gå upp ett kilo i fett.)
 
För att få bort vattenvikt kan man: 
Sluta äta så mycket salt
Dra ner på mängden kolhydrater
♥Dricka mer vatten!
♥Dricka citronvatten
♥Träna! :)
 
 

Affären

Jag åkte till affären tidigare för att handla något att mumsa på idag. Hade väl tänkt mig melon eller frukt eller något sånt. Så jag går runt i affären och tittar och plockar på mig saker bara för att sedan lägga tillbaka dom, haha. Går nog runt i en timme och sedan ser jag naturgodiset, extrapris. Plockar på mig 200gr, inser sedan att det måste vara över 1000kcal och att det inte är värt det. Så jag lägger undan godispåsen och unnar mig annat istället. Dvs en ask physalis, 1 flaska fun light appear och en påse morötter. Mycket bättre, stolt att jag inte köpte godiset faktiskt! :)
 
 

Planer hit och dit

Hmm, ikväll ska jag på en tillställning hos en vän. Klockan sex börjar det. Innan dess måste jag fixa lite grejer och inser alltså nu att jag inte alls kommer kunna fasta idag heller, nej okej. Men det är lugnt för jag börjar på måndag med det. Det blir bra. (Alltså fint att jag kan bestämma mig för en sak och sedan hålla det eller hur, haha patetisk). 
 
Anywho, nu ska jag snart gå och göra mig iordning men först ska jag kika runt på era bloggar lite grann. Vi hörs imorgon girls, stay strong för det vet jag att ni alla klarar. Ni alla är så fina och duktiga!
!

Intag

Just nu stter jag och tittar på Judys domstol, det är ganska roligt. Håller på och kokar lite morötter jag tänkt äta som "kvällsmål" med lite salsasås kanske. Egentligen skulle jag fasta den här helgen, men eftersom jag ätit så mycket mat den senaste veckan tänkte jag trappa ner lite och ta fastan på måndag istället! :) 
 
Idag har jag iallafall ätit: 2/3 av en ask jordgubbar, 7 småkakor, 3 morötter, 1 liten macka, 4 liter fanta zero. Blev lite väl mycket, speciellt mackan(!) och kakorna. Men jag är ganska nöjd, det här är mycket bättre än den senaste veckan. Dessutom jobbade jag idag, så förbrände lite också även fast jag inte tränat:)
 
 
Update: jag hetsade, minihets. Nästan en halv smet chokladbollar. J*vla äckel, gris. Spydde upp typ allt på en gång iallafall. Mina ögon är så sjukt svullna att jag knappt kan se på det vänstra, helt sjukt. Imorgon blir det fasta, skiter i nertrappningen nu! Måste bli smal, jag är så äcklig och fet. 

Mys

Ungefär såhär hade jag tänkt spendera de närmaste två-tre timmarna:
Med en bra film/serie, ett stort fluffigt täcke, massor med kuddar, 1 liter fanta zero och min lilla katt!♥ Supermysigt, det kan verkligen behövas för jag är trött(pga jobbet, äntligen helg!) och jag har fått min mens så har lite ont i magen:/ Tror jag ska se senaste avsnittet av Pretty Little Liars och kanske filmen Battle LA! :D
 

Hade egentligen velat spendera hela dagen såhär, men måste dra mig ner på stan sedan för lite shopping med mina girls. Fast det kommer nog bli roligt det också! :3

Supersize vs Superskinny♥

Ser på Supersize vs Superskinny nu på trean. Håller en verkligen motiverad och man vill inte äta en tugga :D Me gusta! 

Ensam hemma

Åh vad skönt, igår kväll åkte min mamma och min lillebror iväg till min pappa i stockholm. Så jag är helt ensam i huset och det är så himla skönt! De ska vara borta tills söndag, ev. måndag. Jag ska fasta och träna, må bra och njuta. Ibland är det så skönt att vara själv :)
 

Sjutton


Idag blir det inte mycket till bloggning, jag fyller nämligen sjutton år idag:D så jag ska försöka  njuta av denna kalorifyllda dag utan att få för mycket ångest, hehe. Jag har iallafall jobbat, så har förbränt ca 600kcal. Hörs imorgon tjejer, ha det fint och stay strong!!♥♥♥

OROLIG

Jag är så orolig för min vän Felicia. (Hon är normalt smal, ganska dåligt självförtroende gällande hennes kropp.)
Idag när jag var med henne pratade hon om att hon har slutat med allt onyttigt, hon äter aldrig ens ibland vid speciella tillfällen. Hon gillar att baka, men nu för tiden äter hon inget av det hon bakar själv utan ger bara bort. Hon sa att hon hade gått upp lite i vikt och att hon ville bli smalare. Hon räknar inte kcal varje dag, men håller lite koll och väljer hellre det med mindre kcal. Hon dricker endast light läsk. Hon äter mest sallad och fisk och ska börja träna mer, även fast hon redan går i fotboll 3-4ggr/v. Hon sa inte allt det här rakt ut, hon är ganska blyg/tyst och så, men hon sa det ändå. Lite mumlande typ. 
 
Det är ju såhär det börjar! Hon är bara 13 år. Jag sa att man måste få unna sig ibland, att hon inte fick vara för hård för man kan lätt fastna och få en ätstörning. Hon sa bara: "Mm, jag vet, men det är lugnt." NEJ det är inte lugnt. Jag vet ju hur det börjar, vi vet alla hur det börjar, och jag vill inte att hon ska fastna i ätstörnings träsket. Jag har alltid velat haft en vän in real life som jag kan träna med, "dieta" med, fasta med osv, ja ätstörningsrelaterade saker helt enkelt. Men inte såhär, verkligen inte såhär. Jag är orolig för henne, hon är en sån fin tjej. ! :( 

Överraskningfest

Jag tror jag dör lite. När jag åkte hem till min vän idag möts jag av fyra av mina bästa vänner(vi är typ ett "gäng") som har ordnat en överraskningsfest för mig! (jag fyller år på onsdag) Sååå fint gjort av dom, allt var underbart. De hade dukat upp jordgubbar, vattenmelon, kakor, cola light, äpple, vindruvor och chokladfondue. Extremt gott! Sedan gick vi och impulsbadade, naken bad hihi. Första gången jag gör nåt sånt, men det var skoj^^ Sedan käkade vi pizza och körsbär. En underbar kväll, även fast jag åt massor av kalorier. Det gör ingenting, ibland måste man bara få unna sig, och en sån här gång, ja då kan man inte börja få ångest och tacka nej! Lev livet! :D

En arg tjockis, ja det är jag

Tror jag kommer behöva äta idag, skit. Jag ska till en kompis och hon pratade om picknick osv, får se hur det ter sig. Annars har jag förbränt 900kcal idag redan och planerar en löprunda på 300kcal ikväll, så jag ska nog klara mig ändå.
 
Min kropp är så konstig, förra veckan gick jag upp nästan tre kilo(!!!), men jag åt kanske i snitt 1500kcal/dag. Jag åt inte speciellt nyttigt, det vet jag, och dessutom åt jag ganska sent. Mycket kcal, jaaa.  Men ändååå, tre frickin' kilo?? När jag förbrände 600kcal/dag på det? Konstigt tycker jag...Så nu måste jag gå ner kilon jag redan gått ner en gång och det måste vara bland det jobbigaste jag vet. Då blir inte viktnedgången "på riktigt", det känns inte som en bedrift om jag går ner de kilona på en vecka exempelvis, jag känner mig bara arg och tjock. Uscha. 

Ingen fasta

Alltså...blev ingen fasta idag. Var med min kompis och hon köpte godis och propsade på att jag skulle köpa också. Är så dålig på att säga nej! :( MEN jag tar nya tag imorgon och försöker mig på en ny fasta:) Dessutom ska jag jobba mer än 1 timme extra imorgon, så det blir extra mycket kcal brända, score!:D
 
Förresten, är det någon som skulle vilja mejla? Eller skriva brev?(jag älskar brev^^). Kram! :)

Inte riktigt enligt planerna

Jahapp, nyss skulle jag bege mig ut på och springa med hunden, men vad tror ni händer? Jo, hunden vägrar, stannar efter bara en liten bit och totalvägrar att fortsätta. Jag försöker locka med henne men hon bara ser på mig en en blick som säger "Neej, snälla, jag vill inte. Vi måste gå hem". Jag tror att hon var orolig för mamma, det hände en grej alldeles innan vi gick. Så jag fick gå hem, väntade en stund. Tyra(hunden) fick träffa mamma lite så hon såg att allt var okej med henne. Sedan försökte jag igen, men samma sak hände igen! Dock kom vi lite längre den här gången. Blev alltså bara ynka 100kcal brända, jag som satsade på 300! Jaja, bättre än inget iallafall.
 
Dessutom hade jag även lagat middag åt familjen, och oturligt nog fick jag så lov att snällt sätta mig och äta lite utav det också. Hade ju tänkt komma undan genom promenaden, men det gick ju inte. Förresten, jag hade lagat pasta med nån creme fraiche sås. Jättemycket kalorier. Därför hamnar jag på mycket mer än jag tänkt idag:( Får bli fasta imorgon!
 
In: +640kcal
Ut: -340kcal

Dagens in och ut so far

Hittills idag har jag fått i mig 260kcal och sedan förbränt 240 av dem kalorierna.  Körde lite intervallträning vilket jag verkligen gillade, så det kommer jag nog fortsätta med! :)
 
Resten av dagen ska jag nog inte äta så mycket alls, högst 100kcal till. Sedan får det räcka för idag. Blir nog en frukt eller lite wok kanske. Men nu ska jag iallafall se på Girl Interrupted, superbra äs film, se den! :D
 
Imorgon åker min bäbis Tyra hem, en vecka går så fort! :( Men som tur är får jag vara hundvakt när jag vill, "bara å säg till" som hennes ägare sa;)
 

Heeelg

Äntligen är det helg, åh så skönt! Jag ska sova ut och träffa kompisar som nyss kommit hem från utlandet, låter som en bra helg det. Dessutom ska jag nog fasta en dag, lördag kanske, vet inte riktigt. 
 
Jag har börjat dricka mer vatten, brukar inte vara så törstig men på senaste tiden har jag varit det. Så jag har nog druckit nästan 2 liter per dag. Eller ja, okej då, 1.5 liter kanske;) Men det är mycket bättre än förut, då jag kunde gå en hel dag med att bara dricka ett litet glas. 

Sockriga hemligheter

Det är inte så jobbigt att jobba när man har vetskapen om att man förbränner runt 600kcal, hehe. Sen det där med att måsta kliva upp fyra på morgonen är väl inte roligaste, men jaja, det går ändå:)
 
Idag ska jag bara läääsa, (jag är en riktig boknörd), gå på promenader med Tyra och dricka cola zero! Kan det bli bättre? Kanske äta lite godis också. Brukar tillåta mig själv det om det är det enda jag äter under dagen och om det inte blir så mycket förstås! Det brukar fungera fint, jag går ju ner av det. Frågan är om det är vansinnigt dumt av mig, men jag klarar inte av att äta på regelbundna tider, det har jag inte gjort på många år. Och därför är att småäta godis en idé jag finner tilldragande. Även fast det hade varit tusen gånger bättre att småäta gurka eller nåt sånt. Men då försvinner ju hela grejen. Hmm, måste säga att det är lite läskigt att skriva ut det här, att jag brukar tillåta mig själv godis. Låter ju helt äckligt och stört. Jag är rädd att ni kommer tycka att jag är motbjudande. Men godis är sååå gott. Hej ingen självkontroll what so ever! 

Ny start

Hejsan!
 
Idag är jag på riktigt bra humör, är hundvakt åt sötnosen Tyra och idag är som en nystart för mig. Jag tappade helt fotfästet förra veckan. 
 
Men som sagt, idag är nystart och jag började dagen med att jobba 5,5 timmar. Sen har jag fått i mig ett äpple också, därför ligger jag nu minus 535kcal! Ett perfekt sätt att starta om på tycker jag;) Dock ska jag snart äta lunch, men det blir lite sallad och en quornfilé:) 

Inte riktigt än

Jag är inte tillbaka riktigt än, fortfarande sjuk. Dock verkligen inte lika mycket! Fast fet har jag definivt blivit. Inte kunnat träna och ätit som en häst. Men på måndag har jag nya fina planer, på måndag är jag tillbaks. 

Sjuk

Hej!
 
Ledsen för den dåliga uppdateringen, men jag är sjuk och mår inge vidare:( Fetaste förkylningen med typ blodblåsor(kan möjligtvis ha något att göra med att jag kräktes i måndags..). Fy, nu ska jag nog slå på en film och mysa ner mig i soffan. Hoppas ni har det bättre än jag, kram!

Städning

Jag har ett sommarjobb som jag börjar på om en vecka. Imorgon ska jag dit och "test jobba" för att få lite koll på grejer. Anywho, jag jobbar fem timmar om dagen och jag vill såklart veta hur mycket kcal jag kommer att förbränna! Dock säger alla hemsidor olika, så jag tänkte ta hjälp av logik och såklart er för att få fram en logisk och hyfsat rätt siffra.
.
Aftonbladet: 92kcal/30min
Kosttips.se och viktvakten.se*: 111kcal/30min
Nutristragety.com: 103kcal/30min
*På dessa sidor kan man skriva in sin vikt&längd och så räknar de ut efter det.
.
Jag vet helt enkelt inte hur jag ska räkna. Om jag går efter Aftonbladet som säger minst kcal, och gångrar det med hur lång tid jag städar(alltså 5h) får jag 920kcal. Det känns för mycket, även fast jag är aktiv hela tiden, det är ganska stressigt. Ska jag gångra med lite mindre än fem timmar, typ 3-3.5 för att vara på den säkra sidan? Åhh, som ni märker är jag lite förvirrad och behöver er hjälp! Så, hur skulle ni ha gjort? 

Det går så bra

Det går så bra nu, alltihop. Maten går bra, jag går ner i vikt, kanske inte supermycket varje dag men jag går neråt! Jag har så fina vänner och gatufesten igår var helt underbar. Svenska björnstammen var underbar, allt var underbart. Unnade mig själv en godisrem(!!) och ändå gick jag ner 0.4kg tills idag. Livet är ju helt okej ibland!
.
Mina självmordstankar blir starkare för var dag som går, men igår tänkte jag bara på det en enda gång under hela dagen. Jag kan nog säga att jag är ganska lycklig nu, enda som fattas är att vara smal. Men det kommer snart tjejer, jag kämpar på. Här får ni lite av min positiva energi, i form av bilder:

Vad som passerat mina läppar

Tyvärr avbröts fastan igår av lite godis och annat gott(kex b.la), dåligt val att avbryta med men det känns okej. Gick ändå ner två hekto sedan igår så jag ska inte klaga. Även fast det inte var mycket är det bättre än inget, kom ihåg det tjejer!
.
Idag har jag ätit:
6 kolor
1msk crunchy
1/2tsk sylt
3tsk verum hälsofil
4 små bitar torkad frukt(från muslipaket)
Jag gillar att småäta som ni ser^^ haha, men det är verkligen en dålig vana jag har.

Fasta och tips

Även idag ska jag fasta, så skönt att vara tom!
.
Jag ser verkligen framemot i eftermiddag/ikväll då jag ska gå på Gatufesten med min finaste vän. Blir lite karuseller och sånt också^^
.
Jag tänkte tipsa lite om mina favorit soppor. (Det är köpta och inte hemlagade!) Alla är supergoda, fast knorr är godast faktiskt, de känns mer matiga.
Knorr lök 40kcal/port
Varma koppen klar grönsak 45kcal/port
Knorr minestrone 70kcal/port
Knorr sparris 75kcal/port

Frestelser

Fastan går hur bra som helst, trots alla frestelser som varit idag. När vi var på badhuset hade mami packat med wafers vaniljrån och gifflar. Gudomligt gott, men som tur var hade jag fått en cola zero också. Det tillsammans med tuggummi räddade mig, för jag satt där i 4,5 timmar med det där goda rätt framför näsan!
.
Sedan när jag kom hem har mami gjort tacos, vilket jag kom undan genom att åka till birsta och köpa mina byxor och säga att jag åt där. *puh*
Men nästa frestelse var när mamma tog fram Crunchy(gooodaste "flingorna"/muslin för er som inte vet) och en stor låda kolor/fudge. Men jag tog en kopp jordgubbste och satte mig här vid datorn istället! Ingen mat/godsaker för mig, jag fastar ju!

Förresten, vad är tillåtet under en fasta för er? :)
För mig är det:
Vatten
•Cola zero osv
Fun light
Te(utan mjölk såklart!)
Sockerfria tuggummin
Svart kaffe


Dagens planer

Dagens planer:
Fasta
Åka till badet med mina bröder. Dock ska jag inte bada, utan bara vakta dem.
Köpa ett par byxor
Träna i två timmar
Se på Pretty Little Liars

Fasta och träning

Idag fastar jag och det är så härligt! :D

Ska också träna två timmar idag. Hade tänkt mig 1 timme pw, 15min jogg och 45min pilates, men det kan bli svårt att hinna. Jag hinner inte börja träna förrns efter åtta ikväll. Men jag ska försöka fixa det här!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se