Beslutsångest

Jag har beslutsångest, att välja är så svårt. Därför tänkte jag att ni kanske kunde hjälpa mig? Jag kan inte bestämma mig om jag ska 1. satsa hårt för att gå ner i vikt snabbt, kanske fasta/landa på noll i några veckor framöver eller 2. köra abc, alltså lite lugnare men förmodligen mer hållbart.
Om jag kör alternativ nr 1 finns det såklart större chans att jag failar, men jag blir smal snabbare, snart sommar ju! (Vilken månad/när på månaden börjar man vanligtvis bada i sjö/hav??)

Kommentarer
Postat av: vinge

ABC skulle jag säga. du går nog ner snabbare med det, just för att du inte behöver faila! risken är att du inte går ner alls annars.

jag är en badkruka men hoppas på att bada i mitten av juni om vädret håller i sig. (om jag är själv det vill säga. för fet för att visa mig bland folk!!!!!!!!!!!)



tack för din peppande kommentar det betyder mycket!



Stay strong

2012-05-24 @ 23:12:13
URL: http://skaparvingar.blogg.se/
Postat av: Felicia

Jag har redan badat i havet två gånger så bikinisäsongen är snart i full fart! Jag tycker att du ska köra på ABC om du pallar jobba länge för det men också mindre än vad du måste om du ska fasta. Då är det ju bara hunger i tankarna en lång tid och du kommer inte kunna leva normalt... Men det beror på vad du vill ha ut av det? Lycka till! <3

2012-05-24 @ 23:12:48
URL: http://thinnyskinnyme.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se