Två sidor

Fastan förstörd. Nu på kvällen, gjorde jag iordning mackor med smält ost till min lillebror och det var så enormt svårt att motstå, och jag föll för frestelsen. Åt fucking 1,5 mackor och ett halvt äpple, usch och fy på mig., Hur sämst får man vara? Som tur är skyndade jag mig ut på en joggingtur och förbrände bort några kcal där.


Det är två sidor av mig som bråkar just nu. En del av mig säger att jag är sämst som inte lyckades fasta en enda dag, men en annan del av mig säger att jag ändå varit hyfsat duktig idag. 1,5 mackor och ett halvt äpple, helt okej för en hel dag(nej, du åt allt på kvällen ditt pucko!), plus att du tog dig ut på kvällen efter ett failande och joggade! Det skulle jag aldrig gjort förut, då skulle jag skyllt på att det var för sent att ge sig ut och deppat ihop och ätit ännu mer. Träning och motivation till träning är verkligen ett område jag utvecklats i.


Jag vet inte vilken sida som har rätt. Antagligen den som säger att jag är sämst. Mackor, okej, jag är officiellt sämst.

Kommentarer
Postat av: vinge

nej du är inte sämst, du tog dig ut och sprang. Det är jätte starkt gjort efter oplanerad ätning! Tänk som så, du hade inte sprungit om du inte hade ätit 1 1/2 macka :)

Du klarar dig fint. Visst är det tråktigt att inte klara en fasta men du hetsåt inte i alla fall.



stay strong (hoppas nationella gick bra)

2012-05-22 @ 12:17:35
URL: http://skaparvingar.blogg.se/
Postat av: Dino

Du är inte sämst! Du är ju jätte duktigt! Keep going! Kram <3

2012-05-22 @ 20:01:07
URL: http://dreamtobethin.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se